UW DROOM WAARMAKEN!

Peter Traas kwam op het spontane idee om voor zijn bedrijf een limousine aan te schaffen en deze voor diverse doeleinden in te zetten en al snel werden de benodigde vergunningen aangevraagd om het bedrijf, Limoservice Zeeland op te starten.

Limousine huren

Woont u in Zeeland en heeft u binnenkort een bijzondere gelegenheid waarvoor u een limousine wilt huren? Maak dan gebruik van Limoservice Zeeland. In onze Stretched Lincoln Town Car voelt u zich een ware ster. Met onze limousine kunt u concerten, gala’s, evenementen of attracties bezoeken, maar de limousine is ook uitermate geschikt voor jubilea, promotiedoeleinden, Sweet 16 party’s, huwelijksaanzoeken, bruiloften, film & fotoshoots en kinderfeestjes. Wij vervoeren u op een chique manier, tegen een zeer betaalbare prijs. Door een hoog serviceniveau te bieden en concurrerende prijzen te hanteren, maken wij een luxe segment betaalbaar voor een breder publiek.

De limousine

De limousine van Limoservice Zeeland is een Stretched Lincoln Town Car van 9 meter lang. De limo biedt plaats aan maximaal 8 personen en heeft een L-vormige bank met aan de achterzijde een zitplaats voor 2 personen. De bank is van wit leer.

De limousine is van alle gemakken voorzien. Zo treft u een bar aan met daarin frisdranken. Het is uiteraard ook mogelijk om wijn of champagne te bestellen. De limo is voorzien van twee LCD schermen en 1 groter scherm waarop u dvd’s kunt afspelen. Ook bevat de limo een stereo met de mogelijkheid om eigen muziek af te spelen, door middel van cd’s of usb’s. Voor extra sfeer is de limousine voorzien van Ledverlichting. U kunt deze verlichting instellen in verschillende kleuren of ervoor kiezen om een mix van kleuren te gebruiken. Ten slotte is de limo ook nog uitgerust met Wi-Fi.

De chauffeur

Limoservice Zeeland heeft vakkundige en betrouwbare chauffeurs in dienst die klaarstaan om u de beste service te verlenen. Onze chauffeurs hebben allemaal een klantvriendelijke instelling en zijn uiteraard in het bezit van het juiste rijbewijs.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over onze limoservice of wilt u een prijsaanvraag doen? Neem dan een kijkje bij onze arrangementen of neem gerust contact met ons op. Wij staan bekend om onze snelle en hoge kwaliteit service. Daarom streven wij ernaar om uw prijsaanvraag of andere vragen binnen 2 uur te beantwoorden.

limo
20160403-CX0A1259-5
20160403-CX0A1269-8

Eindelijk betaalbaar een limo huren!

INTERIEUR

De limousine is 9 meter lang en is uitgerust voor maximaal 8 personen.
Er zit een L-vormige bank in met aan de achterzijde een tweezits plaats, in wit leer.
Er zit een bar in met frisdranken en uiteraard is het mogelijk om wijn of champagne te bestellen. De auto is voorzien van twee LCD schermen en 1 groter scherm, voor het bekijken van dvd’s. Verder is er een stereo met de mogelijkheid om eigen muziek af te spelen, door middel van een cd of een usb. De limousine is voorzien van led-verlichting in diverse kleurstellingen, of een mix hiervan.
De limousine is ook uitgerust met WIFI.

CHAUFFEUR

Onze vakkundige chauffeurs staan voor u klaar, om u de beste service te verlenen.
Zij zorgen voor een unieke en veilige rit naar de gewenste bestemming. Iedere chauffeur beschikt over het juiste rijbewijs en een klantgerichte instelling

SERVICE / CONTACT

Wij willen u een zo snel mogelijke service van hoge kwaliteit aanbieden. Daarom streven wij naar een maximale tijd van 2 uur, om uw prijsaanvraag of andere vragen te beantwoorden. Door in de limousine gratis WIFI aan te bieden, willen wij uw reis met een van onze voertuigen nog gemakkelijker comfortabeler te maken.

PRIJZEN

WIJ HANTEREN GEEN KLEINE LETTERTJES, ZODAT U NIET VOOR VERRASSINGEN KOMT TE STAAN!

U KUNT IN DE LIMO PINNEN VOOR UW RIT!

PRIJS PER UUR

EERSTE UUR

€160,-

ELK VOLGEND UUR

€80,-

WACHTUREN

€40,-

WIJ BIEDEN OOK DE MOGELIJKHEID OM DAGDELEN TE HUREN

DAGDEEL 1

€325,-    ( 4 uur )

EERSTE UUR

€125,-

DAGDEEL 2

€550,-   ( 8 uur )

De huurtijd begint op locatie, Zuid-Beveland, Noord-Beveland en Walcheren

De bovengenoemde prijzen zijn inclusief BTW, chauffeur en de gereden kilometers. Bij het ingaan van de huurtijd, gaat de tijd in op de dichtstbijzijnde adres vanaf de standplaats, als er langs meerdere adressen gereden moet worden.

 

HEEFT U INTERESSE IN ONZE SERVICE?NEEM CONTACT MET ONS OP!

    Made by Shinemark © 2017 Limoservice Zeeland