Korting duinrell incl tikibad


korting duinrell incl tikibad

met treinkaartje voor slechts 29 bij begrepen-Dagretour naar Den Haag Centraal en busvervoer-Voucher. Tripper een hele mooie deal. In de winter zijn er kortingen op de Sinterklaas dagen.korting duinrell incl tikibad

De kortingsvoucher is geldig tot en met 28 oktober.
7,50 korting Duinrell incl onbeperkt, tikibad.
Rotterdam, ZH Duinrell 50 korting entree ( incl onbeperkt tikibad 16,25).
50 korting met emailcode.
Combiticket met onbeperkt tikibad.

Tickets slagharen met korting, 40 korting about you, 50five 10 korting, Koffiepiraat korting,

Boeken voor om gebruik ervan te kunnen maken, geldig. Ook zou je eventueel eerst de trein naar Den Haag Centraal kunnen nemen. 3 nachten verblijf in Duinrell toegang Tikibad voor 21,49 pp dmv code. Tikibad voor maar 12,bruik de code: welkom1 om op dit bedrag te leen voor nieuwe accounts. Verblijf nu voor 3 nachten in een bungalow in Duinrell en krijg per dag 4 uur gratis toegang tot het Tikibad onbeperkt toegang tot het pretpark, Je betaalt.

Of bijvoorbeeld in de monorail. . Naast deze spectaculaire glijbanen kun je het ook wat rustiger aandoen in het Golfslagbad. Dit betekent dus dat je al snel 50 korting ontvangt. Als je uitgaat van een combiticket waarmee je niet alleen het park binnen mag, maar ook twee uur mag zwemmen dan betaal je als gezin met 2 kinderen aan de kassa 30,50 per persoon.


Sitemap