Studenten ov kaart meereizen met korting


studenten ov kaart meereizen met korting

het reisadvies verschijnt een voltarief dierenpark rhenen korting jumbo prijs van deze rit. Dan moet hij Samenreiskorting van zijn kaart verwijderen. Dan kan je fiets vaak ook nog mee (gratis of met een speciaal kaartje). Samenreiskorting laadt u op de dag dat u gaat reizen op uw kaart, want de korting is maar 1 dag geldig. Dit is nodig omdat de Ov-chipkaart anders niet weet of hij met korting mag reizen. Het is niet mogelijk om bij de automaat een eenmalige chipkaart met korting te kopen, en het is ook niet mogelijk om voor Samenreiskorting een e-ticket met korting te kopen. Dan kunt u Samenreistickets kopen.studenten ov kaart meereizen met korting

U moet hiervoor Samenreiskorting op uw OV-chipkaart zetten, of een e-ticket aanschaffen.
De reiziger met het NS-abonnement of Studentenreisproduct hoeft hiervoor niets te doen.
De persoon die met u wil meereizen, moet een eigen (persoonlijke of anonieme) OV-chipkaart hebben en daar bij een kaartautomaat het product Samenreiskorting en voldoende saldo op laden.

studenten ov kaart meereizen met korting

Plopsa tickets korting kruidvat
Sauna elysium korting veronica
Spotify premium met korting
Sushi koi arnhem korting

En je vrienden laat je toch zeker ook niet thuis! Natuurlijk is dit gewoon mogelijk met de Ov-chipkaart, maar dan dienen wel de onderstaande stappen worden gevolgd. In het weekend van vrijdagavond.30 uur tot maandagochtend.30 uur de hele dag. . Houd de OV-chipkaart voor de kaartlezer (met het OV-chipkaartlogo) rechtsonder op de NS-kaartautomaat. Deze is vervolgens 35 minuten geldig, waardoor u op de terugreis de kaart nog een keer zal moeten opladen.

Als daarna in de daluren wordt ingecheckt, dan zal bij uitchecken de ritprijs met korting in rekening gebracht worden. Ik heb een los kaartje proberen te kopen met 40 korting, maar je kan die nergens in de kaartautomaat met 40 korting kopen. Hoe kan ze toch die korting. Met het studentenreisproduct reis je gratis f met 40 korting buiten de vrij-reizen periode.


Sitemap