Kortingsbon sanadome avond


kortingsbon sanadome avond

qua data. Verlopen op 25, tot -25 op thermen in november december bij Sanadome. Je kunt gebruik maken van een liftpas, die je van te voren moet aanvragen.

In 1989 werd het kuuroord ontwikkeld als verlengstuk van het ziekenhuis zodat mensen hier konden gaan kuren. Maak een keuzeDeluxe kamerMinder valide kamer (indien beschikbaar)Superior kamer (30,00). Pak deze korting, geldig t/m februari 2019, schrijf je voor de nieuwsbrief en mis geen Sanadome korting. Dan kan je je gespaarde Air Miles ook inwisselen voor een wellness moment bij Sanadome in Nijmegen. Verblijf: Nacht(en aantal volwassenen: Kamertype. Sauna met badkleding Wil jij naar de sauna met badkleding? Bij Sanadome is het namelijk altijd badkledingdag, 365 dagen per jaar.

Wir verwenden Cookies, um Inhalte zu personalisieren, Werbeanzeigen maßzuschneidern und zu messen sowie die Sicherheit unserer Nutzer zu erhöhen. Er is een kleedruimte met een aparte  douche en toilet voor minder validen aanwezig. Na drie uur mag je wel weer douchen. Wat je moet doen om kans te maken? Dagje sauna met Sanadome korting 2018. Dan bof je want Sanadome in Nijmegen heeft uitgebreide behandel mogelijkheden voor vrouwen die zwanger schijn en voor vrouwen die net bevallen zijn. Bekijk deal 60 deal, een spa overnachting boek je al vanaf 60 per persoon bij Sanadome.

Je ontvang 10 korting op een dagentree Thermen en 7,50 korting op een avondentree Thermen. Het was een project van de Gelderse Ontwikkelingsmaatschappij (GOM verzekeraar VGZ, TDC (het moederbedrijf korting my jewellery linda meiden van kuuroord Thermae 2000) en het CWZ. Het Thermengedeelte bestaat onder meer uit een groot thermaal binnen- en buitenbad, warmwaterbaden, een mintkamer, voetenbaden, kruidenwhirlpools, een zoutwaterbad, thermentuin en een stoomkamer. En wist je dat het bij Sanadome elke dag badkledingdag is? Met korting naar Sanadome is extra genieten.


Sitemap