Korting ov kaart studenten


korting ov kaart studenten

Bij het inchecken gaat het OV-chipkaartsysteem na welke reisproducten op dat moment van toepassing zijn, zodat de juiste tarieven worden toegepast. Op bepaalde verbindingen geldt een maximumtarief (aftoppen waarbij het reisbedrag nooit hoger wordt dan het bepaalde bedrag.

korting ov kaart studenten

E smokewinkel kortingsbon
Vistaprint korting stempel
Drogistplein kortingscode 2019
Aliexpress kortingscoupon

Op de kaart kunnen allerlei reisgegevens gedrukt en/of ingevuld worden. Laatste praktische tips voor het Berlijnse OV Laat de auto thuis Met het geweldige OV-systeem in Berlijn is het eigenlijk niet nodig om een auto te huren of met de auto Berlijn te verkennen. Gedupeerde studenten konden hun reiskosten declareren bij een internetloket. De dagkaarten zijn per geschrapt. Om dit mogelijk te maken worden bij de betrokken station OVC-poorten open gelaten, zodat overstappende bus/treinreizigers niet verplicht worden in en uit te checken. Zone A en B : 16,90 (48 uur) Zone A en B : 23,90 (72 uur) Zone A, B en C : 17,90 (48 uur) Zone A, B en C : 24,90 (72 uur) Je dagkaart of enkeltje is ook in de nachtbus geldig. Wat gebeurt er als ik geen geldig vervoersbewijs heb? Kijk voor een overzicht van alle kortingen. In de bus kun je alleen tickets met contant geld kopen en in de tram werken de automaten zelfs enkel met muntgeld. Het reisrecht is alleen geldig wanneer er op de juiste manier in- en uitgecheckt wordt. Staat de kaartlezer in het voertuig, zoals bij de meeste bussen en trams, dan moet er steeds in en uit worden gecheckt bij het instappen en uitstappen, en dus ook bij het overstappen. Daarnaast is de U-Bahn vaak geel van kleur en de S-Bahn rood/crème.

Hiervoor kan een Toeslag 2-1 voor een dag of een weekenddag gekocht worden bij de automaat. Echter, beter kun je het er niet op gokken en gewoon een kaartje kopen.


Sitemap