Toegang rijksmuseum korting


toegang rijksmuseum korting

aanbieding een GVB dagretour naar het Rijksmuseum en een entreebewijs, waarmee uw dag compleet. Daarnaast omzeilt u file- en parkeerproblemen met het Openbaar Vervoer. Rijksmuseum korting en geniet daarnaast van een prachtige rondvaart door onze hoofdstad.

Voor slechts 15,- kunt u het rijksmuseum bezoeken en kinderen tot en met 18 jaar mogen zelfs gratis. Overkant van Hard Rock Cafe. Adres van het rijksmuseum, museumstraat 1 1071 XX Amsterdam, telefoon: 31 (0). Bekijk acties, kunstwerken als De nachtwacht, Zelfportret, De aardappeleters en Het melkmeisje zijn stukken van Vincent van Gogh die u zeker gezien moet hebben.

Kortingsactie soldaat van oranje musical, Tommy hilfiger kortingscodes,

Hierbij gaat het new york pizza afhalen onder andere om prachtwerken van Rembrandt, Johannes Vermeer en Frans Hals. Bepaal zelf welk hoogtepunt je het eerste gaat bezoeken. Dat laatste was het geval bij het Rijksmuseum, je weet wel, het allergrootste en belangrijkste museum van Nederland in Amsterdam. Rondvaart duurt ongeveer 1 uur. Scoor tickets voor het Rijksmuseum met CJP-korting. Overkant van Heineken Experience, stadhouderskade. In plaats van 35,50 betaal je dan nog maar 28,50 voor deze combi-deal! Openbaar Vervoer naar Rijksmuseum, wij raden u aan om met het. ING sponsort daarom wereldwijd verschillende kunst- en cultuurprojecten en richt zich op (inter)nationaal bekende Nederlandse iconen zoals het Rijksmuseum, Koninklijk Theater Carré en het Concertgebouworkest.


Sitemap