Sportrusten kortingsbon


sportrusten kortingsbon

1001 andere 'smoezen'? Daarnaast train je zelf nog 2x/week aan de hand van een persoonlijk online trainingsschema met 24/7 vraagbaak. Dan is het ook handig als je het oude loo apeldoorn openingstijden 2015 weet wat je met die meter moet doen. Wat je onderweg in je 'rugzak' stopt, daar gaat het om! Dan ben ik er voor je en gaan we samen de uitdaging aan! 97,- 15 trainingen van 60 min., berekenen omslagpunt, trainingsschema's en 24/7 vraagbaak.sportrusten kortingsbon

97,- 15 trainingen van 60 min., berekenen omslagpunt, trainingsschema s en 24/7 vraagbaak.
Je haalt de finish, aanmelden, en jij doet het net iets anders dan de rest.
Sportrusten programma voor hardlopers.
Een drukke baan, een gezin en toch trainen voor een (halve) marathon.
Bereid je voor met.

Tennis direct kortingsbon
Kortingsbonnen sare
Gamma kortingsbon verf

Een goede techniek zorgt voor meer plezier tijdens het hardlopen. (Exclusief startbewijs, je mag jezelf inschrijven voor het event.) *Wie al eerder een 100-dagen Sportrusten kit heeft aangeschaft via krijgt 97,- korting en betaald nog 102,- voor het traject. Buiten, de wekelijkse trainingen (60 minuten) bestaan uit een mix van loopscholing, ademhalings-techniek en mindfulness, we zijn lekker buiten in de natuur bezig. Dus heb je schoon genoeg van een passieve leefstijl, psychische klachten zoals stress en burn-out of heb je het plezier in hardlopen verloren en wil je dit graag op een leuke ontspannen manier hervinden? Loop sneller, efficienter en blessurevrij! Deze technische trainingen zijn helemaal gratis en geschikt voor lopers van alle niveaus, van beginner tot geoefend marathonloper. En ook bereid het valse plaatje los te laten dat een 'runner' jong, slank en snel moet zijn? Starten doe je rond 13 augustus 2017, in totaal 15 begeleide sessies van 60 minuten door (in 100 dagen). (inclusief korting van 50,00). De GFR trainster legt in het kort de theorie uit, waarna een persoonlijke video analyse zal worden gemaakt, vervolgd met een praktijksessie. We hebben ruim de tijd om in de groepstrainingen jezelf en het plezier in je leven weer terug te vinden.

Doe dan mee om op 19 november de 15 kilometer van de Zevenheuvelenloop in Nijmegen te gaan lopen. Dit event valt onder de discipline 100-dagen Sportrusten voor hardlopers van.

Praxis kortingsbon pinksteren 2019, Sauna heuvelrug kortingsbon,


Sitemap