Vodafone abonnement 50 korting tweede


vodafone abonnement 50 korting tweede

kortingen gegeven. Ook betaal je tijdelijk geen aansluitkosten, ongeacht welk abonnement je kiest. Vodafone en verschillende winkels zoals, belsimpel en, mobiel.

Avonturenland heerlen korting
Oldenhof korting
Fnv korting op kras reizen
Vakantieveilingen kortingscode juli 2019

Het is nu al mogelijk om je aan te melden op de website van Vodafone, zo wordt je op de hoogte gehouden en kun je straks als én van de eerste een Vodafone pre-order voor de Samsung S8 plaatsen. Het gaat om de Well Hello aanbieding van de rode provider. Galaxy S7 Edge abonnement wordt momenteel tevens een flinke korting gegeven, deze is verlaagd van 67 naar 49,50 per maand. Vodafone heeft er niet bij vermeld hoe lang de kortingsdeal geldt, dus wees er snel bij! Soorten bundels, bij de Start en Smart abonnementen heb je 150 minuten, onbeperkt smsen en een databundel met een maximum van 5GB (dit verschilt per abonnement).

Wanneer je zelf een toestel aanschaft of bijvoorbeeld besluit om je oude telefoon nog een jaar langer te gebruiken kan een Vodafone SIM-only abonnement erg interessant zijn. Abonnementen bij Vodafone zijn tijdelijk flink in prijs verlaagd.


Sitemap