Korting artis museumjaarkaart


korting artis museumjaarkaart

op een groep bepaalde dieren. Toegangsprijzen Micropia, lid worden, met een artis-lidmaatschap kun je het hele jaar onbeperkt naar artis. Mooier en bijzonderder dan je je ooit hebt kunnen voorstellen. Als u de mogelijkheid wilt hebben een editor schrijf dan een e-mail naar: Categorien is een korting zoekmachine wat heeft meer dan 5000 webshops rondom Nederland. Reactie infoteur, de kaart is een jaar geldig vanaf de aankoopdatum. Micropia is 's werelds enige museum waar de onzichtbare wereld van micro-organismen zichtbaar wordt gemaakt. Velen gingen je al voor!

Dit soort acties en aanbiedingen plaatsen wij voor je op deze pagina. Vergelijkbare acties, verlopen acties van Museumjaarkaart, mis geen aanbieding meer van Museumjaarkaart en schrijf je in op de nieuwsbrief: Actie.

Petpost korting
Coolblue kortingscode rugzak

Combineer je bezoek aan het artis-Park met Micropia en ontmoet je microben. Koop je kaartje online en krijg 2,00 korting op een toegangskaartje voor artis, Micropia of artis Micropia. Als je de wereld van hél dichtbij bekijkt, gaat er een nieuwe voor je open. Musea voor kinderen (gratis met museumjaarkaart ) Kunst. Ik zie overal staan tot 18 jaar, maar niet vanaf welke leeftijd. Lidmaatschap, als je op de dag van je bezoek aan artis besluit lid te worden, krijg je het aankoopbedrag van je toegangskaart(en) retour. voorwaarden onderwijskaart Zorgkaart Zorgcentra uit Noord-Holland kunnen de artis-zorgkaart aanschaffen voor 180,00 per jaar. . U kunt toch een museumjaarkaart aanschaffen.


Sitemap