Spotify premium met korting


spotify premium met korting

nodig hebt? Dat zorgt voor urenlang luisterplezier! Als je niet annuleert loopt het abonnement door en betaal je na deze periode 9,99 per maand. Aanbieding is niet beschikbaar voor gebruikers die al eerder Premium hebben gehad. Verbruikt Spotify veel data?spotify premium met korting

Ik heb dus voordat ik een premium account nam een proefmaand genomen. Gelijk na het aansluiten van deze proefmaand heb ik de studenten korting gereld (email terug gekregen dat akkoord is gegaan en dat alles goed is) vevolgens werkt.

Je kunt hier een aanvraag doen om je school/universiteit aan de lijst toe te voegen. Heb je al Premium? Het kortingstarief zal automatisch ingaan op je volgende betaaldatum. De korting duurt 12 maanden, met de mogelijkheid om maximaal 3 keer te verlengen zolang je in aanmerking komt. Kan ik Spotify for Family gebruiken bij Telfort? Als je jouw school tijdens het aanmelden niet in de lijst ziet staan, kom je op dit moment niet in aanmerking. Komt er nog wel iDeal voor de studenten korting? Opmerking: het is momenteel spoked society kortingsbon niet mogelijk om met een Spotify-cadeaubon voor de studentenkorting te betalen en je kunt geen gebruik maken van andere kortingen, zoals Premium for Family. Bij muziekdienst Spotify kun je nu als student een Premium abonnement afsluiten met 50 korting! 2 maanden gratis spotify! Je kunt helaas geen Spotify for Family bij Telfort afsluiten. Met onze abonnementen kan je nu extra voordelig gebruik maken van Spotify.


Sitemap