Bankgiroloterij korting artis


bankgiroloterij korting artis

de loterij is dat vrij eenvoudig te doen. En worden elke dag opnieuw geboren. De uitjes naar keuze zijn vaak een een dagje naar de dierentuin, een pretpark bezoeken of een ander uitje. Voel u welkom in, artis, de oudste dierentuin van Nederland, in hartje Amsterdam.bankgiroloterij korting artis

Als deelnemer van de, bankGiro Loterij wint en beleeft u meer! Met de VIP-kaart krijgt u gratis toegang tot musea en korting op bijzondere avondjes uit!

Ing rentepunten kortingsbon
Mac broeken korting
One fit korting eerste maand

Wandel door het historische Vogelhuis en bestudeer de vele vogels die er vrij rondvliegen of omring u door honderden fladderende vlinders in het Vlinderpaviljoen. Het studententarief geldt niet tijdens de schoolvakantieperiodes in de regio Noord, niet in het weekend en niet op feestdagen. Toegangsprijzen Micropia, lid worden, met een, artis -lidmaatschap kun je het hele jaar onbeperkt naar. Je belt de klantenservice terwijl je je lotnummer bij de hand hebt. Verzorgingsproducten, de prijzenpot van de BankGiro loterij is behoorlijk afwisselend en het is daarom een lastig overzicht te geven. Dit geldt uitsluitend voor de waarde op de toegangskaart en het aantal personen dat lid wordt. Naast, artis in Amsterdam kunt u ook kiezen voor een andere dierentuin. Informatie gemakkelijk voor handen, de BankGiro loterij heeft een overzichtelijke website met alle belangrijke informatie. De BankGiro loterij verloot zowel geldprijzen als andere leuke prijzen. Als je deze prijs gewonnen hebt krijg je van de loterij een bericht met daarin een unieke code. Studententoegangskaarten kunnen niet online, maar alleen aan de kassa worden gekocht. De loterij heeft naast de 12 maandelijkse trekkingen ook nog 3 extra trekkingen per jaar.


Sitemap