20 korting autoverzekering


20 korting autoverzekering

20 korting op een nieuwe Autoverzekering. Lees verder, autoverzekering Actie: Nu 1 maand gratis je auto verzekerd bij United Consumers. Bij Ethias, uw hebt de keuze uit 4 formules. Wij berekenen op basis van jouw rijstijl een rijscore en de daarbij bijbehorende veilige rijderskorting. Deze openingsuren zijn van 08h30 tot 18h00 op werkdagen en van 10h00 tot 16h00 op zaterdag. De dekking geldt ook als jij of een inwonend gezinslid in andermans auto zit.

20 korting autoverzekering

Fotoalbum korting
Mannenzaak.be kortingscode

Op eenvoudig verzoek kan de Belasting op Inverkeerstelling (BIV) mee verzekerd worden. Doe een premieberekening voor je autoverzekering bij Allsecur en maak kans op een jaar lang gratis tanken. Ook via deze weg worden er regelmatig de interessantste video's gedeeld welke voor jou als anwb-klant ongetwijfeld de moeite waard zijn om te volgen. Zekerheid voor inzittenden, met de Inzittendenverzekering zijn zowel jij als alle andere passagiers verzekerd bij een ongeval dat je zelf veroorzaakt. Wij willen je bedanken dat je anwb-lid bent. Lees verder, wanneer je voor 10 december 2015 een autoverzekering afsluit bij Allsecur, krijg je de 12de maand gratis. Zodra je de stick ofwel dongel hebt genstalleerd, ontvang je binnen 48 uur een e-mail waarmee je een Mijn Account aan kunt maken zodat je je eerste feedback kunt ontvangen. Maak dan een selectie uit onze aanvullende dekkingen. Diefstal, aanrijding dier, ruitschade, feedback op je rijstijl, extra korting veilige rijders tot. Aldus recent onderzoek van branchevereniging bovag. Diefstal, aanrijding dier, ruitschade, schade aan eigen auto, aanschafwaardegarantie.

Ga langs bij een DVV-consulent of bekijk hier. Nu tot 20 korting wanneer je online een autoverzekering bij Nationale-Nederlanden afsluit. Btw, op datum van de eerste inschrijving. Voor leden van de anwb is het dan ook zeker altijd de moeite waard om er voor te kiezen om deze handige, mobiele applicatie te installeren op hun smartphone en / of tablet.


Sitemap