40 korting ns weekend


40 korting ns weekend

van 11 december t/m zondag Meer over de Blokker actie! Met Dal Vrij reist u onbeperkt buiten de spits, in het weekend en op feestdagen bij alle Nederlandse treinvervoerders. Korting geldig op binnenlandse trajecten van Intercity Brussel, Intercity Berlijn en ICE International. Kinderen jonger dan 4 jaar reizen gratis zonder plaatsreservering. Op feestdagen onbeperkt de hele dag.

E village roggel korting
Interchalet korting verlichting
Kortingscode motorkledingstore.nl
Lion king premium kaarten korting

3x gratis, kids Vrij : kinderen reizen gratis met u mee. De Weekenddagkaart van Kruidvat is geldig op én zaterdag of zondag in de reisperiode van 22 juli t/m en geldig in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia. Wees er snel bij, want opop. De Dalurenkaart is geldig in de daluren en het weekend in de periode t/m 30 december 2018. NS Treinkaartjes 24 Liever met een enkele reis in de trein? NS Superdal Dagkaart 16 Bestel van 19 februari t/m 04 maart de NS Superdal Dagkaart bij de Spoordeelwinkel voor snowworld fitness landgraaf tarieven 16 en reis vanaf 11:00 uur op een doordeweekse dag in de reisperiode t/m een hele dag onbeperkt met treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Keolis. Te gebruiken voor een bestemming naar keuze t/m treinen van alle Nederlandse vervoerders. U bestelt al een enkele reis vanaf 5,21 en een retourreis voor een traject naar keuze vanaf 10,42.

Neem dan een Altijd Voordeel abonnement en krijg voor een lage prijs per maand altijd 40 procent korting op je treinreis. Onbeperkt reizen buiten de spits, in het weekend en op feestdagen. Met het Dal Vrij abonnement van. Iedere dag onbeperkt reizen met de trein, met het Altijd Vrij abonnement van.

Nmbs kortingskaarten gezinsbond
Kortingsbon skydive roosendaal
Kortingsbon tuinwereld
Korting eiland pampus


Sitemap