Ov chipkaart altijd korting maand


ov chipkaart altijd korting maand

van toepassing. Het is een abonnement wat u laad op uw persoonlijke. Kinderen (4 t/m 11 jr) 16,00, jongeren (12 t/m 18 jr) 16,00 65 16,00 * zijn verplichte velden, reis je geregeld met de bus? Al voordeliger als je 1x reist in het weekend. Het Altijd Korting maandproduct voordelig als je voor meer dan 41,25 op saldo per maand reist. Wat kost, altijd, korting maand? Geldig vanaf de gekozen ingangsdatum tot en met de daaraan voorafgaande datum van de volgende maand.

Als je wilt pas je de korting elke maand aan, zo heb je altijd de juiste korting, nog meer voordelen, je checkt zorgeloos in en uit. Altijd, voordeel Oost bus krijg je in de spitsuren 20 korting en in de daluren zelfs 40 korting op je busreizen bij Breng, Arriva, OV, regio IJsselmond en Syntus! Voor de trein zijn er aparte kortingsproducten zoals het. We brengen je reiskosten pas aan het einde van je maand in rekening, samen met je abonnement. Bij de uitvoering van onze dienstverlening is ons privacy statement van toepassing. Beschrijving, altijd, korting, maandabonnement EBS, neemt u regelmatig de bus, tram of metro naar uw werk, school of voor een dagje uit? Saldo laden is dus verleden tijd.

Korting tv bol.com
Studentenkorting imac
Dvd outlet kortingscode

Scholieren profiteren zelfs van 40 korting. Of je nu in de spits reist, in de daluren of in het weekend. Ook met een abonnement moet je bij het in- en uitstappen altijd met je OV-chipkaart in- en uitchecken. Kenmerken Kortingsproduct Voor op de Persoonlijke OV-chipkaart Je kunt altijd reizen met korting in alle bussen (met uitzondering van Niteliners trams en metros in Nederland. Alleen geschikt voor een persoonlijke, oV - chipkaart de korting op het saldo is 20 voor iedereen en 40 voor jongeren (12 t/m 18 jaar) kinderen (4 t/m 11 jaar) en reizigers van 65 jaar en ouder ontvangen 20 korting bovenop de leeftijdskorting de korting. Altijd korting, waar en wanneer je ook reist. Op lijn 83 Nijmegen-Venlo uitsluitend geldig tussen Nijmegen en Milsbeek Helweg, alleen in de Breng bussen, niet in de Arriva bussen. De 40 dalkorting geldt voor busreizen waarop je op maandag t/m vrijdag voor.30 uur of vanaf.00 uur incheckt (in het weekend en op feestdagen krijg je de hele dag korting ). Of u nu in de spits reist, in de daluren of in het weekend.

Kranenspecialist kortingscode, Entree burgers zoo korting, Werkende kortingscode zalando juni 2019,


Sitemap