Uit met korting walibi


uit met korting walibi

kinderen, dan is voordelig naar het Spoorwegmuseum ook leuk. Ben je op zoek naar korting voor Walibi Holland? De voordeligste treinkaartjes vind je via onze prijsvergelijker (of maak gebruik van de combi aanbieding van de Spoordeelwinkel).

Hier worden herhaaldelijk twee tickets voor volwassenen geveild. Ja, nadat je de deal hebt betaald, ontvang je van ons een e-mail met daarin een bevestiging.

Kaartjes Walibi Holland via anwb, als je lid bent van de anwb kun je kaartjes voor Walibi Holland met korting bestellen. In de Space Shot beleef je een vrije val van 60 meter, nadat je eerst bent gelanceerd en even in de lucht hebt gehangen om van het adembenemende uitzicht te genieten. Je bestelt deze snel en makkelijk online bij Primera. Ook is er een groot aanbod aan kindvriendelijke attracties: spring bijvoorbeeld aan boord van de Mini Taxis of draai rond in de Super Swing. Boek nu een verblijf in Walibi Village (ligt direct naast Walibi Holland). Het is ook mogelijk om voordelige tickets te bemachtigen via de website. Ben je niet zon held? Net wat minder eng dan de Space Shot, maar niet minder leuk.uit met korting walibi

Vaak is het zo bij deze acties dat je niet alleen toegangskaarten wint voor het park, maar ook een verblijf.
Met die munten koop je korting op je, walibi tickets.
Op alle dagen krijg je 10,- korting, maar op een aantal dagen mag je meer munten inleveren en loopt de korting op tot ruim 17,50 per kaart.
Walibi, holland is een groot pretpark met veel bijzondere attracties.
Daarom betaal je voor de kaartjes voor dit park ook wat meer dan voor kleinere pretparken.

Rmu korting
Korting plutosport


Sitemap