Sauna fitland sittard review


sauna fitland sittard review

en de toename van het aantal bezoekers zal het complex letterlijk meer tot leven brengen. Je kunt niet om het zusterschap met Wellness Helmond en ook de andere. A la carte genieten van de menukaart, badkleding-mag-dag, dinsdag, overnachten in het inpandige hotel, relax dagje. Indiaas genot, je moet me beloven dat als je een bezoek aan deze sauna. Last minute, sittard, gegarandeerd de laagste prijs en tijdelijk 12,50 korting op een gezichtsbehandeling. Hotelgasten kunnen gratis gebruik maken van de sportfaciliteiten van het. Opgerolde handdoekjes, lichte tinten, kalme klanken en een opgewekte gastvrouw inclusief zachte G en dat typische zangerige Limburgse accent maken de ontvangst tot een warme deken. Vanuit het restaurant kijk je uit op de buitenplaats waardoor je soms een dampende dompelende saunagast voorbij ziet komen. Wellness, sittard op een rijtje: Entreeprijs: 31,50 / Met, voordeelpas (Borg 12,75) op ma-di-wo 18,95. Wij bieden u een prettig en ontspannen verblijf met een veelvoud aan faciliteiten zoals.a.

Dit in combinatie met het lange dek en de doorkijkramen doet je soms wanen op een groot cruise-schip wat vaart over grote oceanen. Hoe dan ook Wellness Sittard is zeer zeker het bezoeken waard! Amper een maand geleden waren we nog te gast bij het oudere zusje in Helmond en vandaag is het dan de beurt aan de zuidelijkste en tegelijkertijd jongste van de 6 Fitland Wellnessresorts; Wellness Sittard. Buiten oogt het nu nog wat stenig door het gebrek aan groen, maar naar verluidt wordt er in het vroege zomerseizoen tegelijkertijd met de komst van het terras gezorgd voor de nodige natuurlijke aankleding.

Wellnessresort, sittard, in het Zuid-Limburgse Heuvelland ligt het mooiste wellness- en beautycomplex van Limburg; Wellnessresort.
Een verrassend en luxueus beauty- en wellnessresort waar zich alle elementen bevinden voor een heerlijk dagje ontspanning.
Sittard is met recht het mooiste wellnessresort van Limburg.
Het wellnessresort ligt inpandig in het hotel en nadat u heeft genoten van de vele luxe binnen- en buitenfaciliteiten zoals.a.
Sauna s kruidenbaden, loopt u zo in uw badjas naar de hotelkamer terug.

Kruidvat korting sauna, Korting sauna waterlelie, Openingstijden sauna bleiswijk, Beauty sauna peize korting,

Sittard brengt, je de Indiase hoofdmassage boekt en dan het liefst bij Nicole (de rest zal vast ook uitstekend zijn). Op het buitenterrein vind je een dompelbad, een loei van een whirlpool en de panorama sauna. Want midden in de zogenaamde Sportzone Limburg, naast het Fortuna Sittard stadion (waar Fitland tevens eigenaar en de komende 3 jaar shirtsponsor van is) bevindt zich het spiksplinternieuwe complex waarin zich naast wellness, tevens een sportschool, onderwijsinstelling (o.a. Damesdagen: Nee, korting Wellness Sittard: Veronica (50 korting badkledingdagen: Op dinsdag badkleding-mag-dag, aankomst. Fitland fitnesscentrum, inclusief groepslessen. De nieuwigheid van het complex in combinatie met de moderne en futuristische stijl maakt dat het qua sfeerbeleving nog niet overal als een warm bad aanvoelt.

Aanbiedingen sauna palestra doetinchem, Review sauna dennenmarken,


Sitemap