Bijenkorf korting personeel


bijenkorf korting personeel

je niet met andere tegoedbonnen betalen. Als je in dienst bent van de Bijenkorf kun je gebruik maken van personeelskorting. 19802, welke betaalmethoden accepteert de Bijenkorf? 19790 Kan ik mijn bestelling annuleren? Naast een hoger loon, voert personeel van de Bijenkorf ook actie voor meer inspraak over de roosters en meer vaste medewerkers. Verwijder je cookies of plaats jouw bestelling in een andere browser of met een ander apparaat.

Jouw FashionCheque kun je hier inwisselen voor een Cadeaucard van de Bijenkorf. Betalen met VVV Cadeaukaart, FashionCheque en YourGift card. Neem hiervoor gerust contact op met onze Klantenservice. In onze winkels kunnen wij deze giftcards natuurlijk wel voor jou omzetten in een deBijenkorf Cadeaucard, zodat je alsnog een bestelling opĀ  kunt plaatsen.

Goedgemerkt nl kortingscode
Katoen en ko kortingscode
Dames kleding korting

Nee, het is helaas niet mogelijk om op te betalen met jouw VVV-bon of FashionCheque. In onze winkels kun je wel betalen met de VVV Cadeaukaart (en oudere VVV-bonnen FashionCheque, YourGift card en Nationale Boekenbon. In alle winkels kun je ook betalen met Alipay en WeChat Pay. 19786 Kan ik vanuit het buitenland bestellen? Om jouw bestelling zo snel mogelijk te bezorgen, gaan wij hier direct mee aan de slag in ons magazijn! Wij kijken graag of wij jouw bestelling nog kunnen annuleren. Wil je een cadeaubon aanschaffen om iemand te verrassen? Klik in het nieuwe scherm op Bestellen. We staan voor jou klaar!

Kan ik alsnog korting krijgen? Jazeker, je kunt het artikel ruilen voor een andere maat tegen de kortingsprijs waarvoor je het artikel oorspronkelijk kocht. Dit kan ter plekke in onze winkels.


Sitemap