Aanbieding korting museon


aanbieding korting museon

Hoorn vertelt aan de hand van honderden voorwerpen en tientallen interieurs over het leven in de vorige eeuw. We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, kortingsbonnen en aanbiedingen voor kortingscode fifa 17 ps4 prices het Museon voor je op een rij. Je moet even goed kijken of er ook kortingskaartjes voor het Museon bij zitten, want dat is regelmatig het geval namelijk. Gratis entree Museon, je kunt het Museon gratis bezoeken als je in het bezit bent van een Museumkaart, een Rotterdampas, Hollandpass of een icom pas. En hoe kun jij het verschil maken en zorgen dat de aarde niet uitgeput raakt? Handen thuishouden hoeft in dit museum namelijk niet! Museon met 50 korting, bezoek de tentoonstelling DinoJaws in het. Als je op zoek bent naar een leuk momentje voor jezelf of om samen te genieten is een dagje naar het geweldige. Kortingen via de veiling kunnen oplopen tot soms wel 70! Dit zijn dagdealwebsites die vaak een heleboel museum aanbiedingen hebben.

We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een bezoek aan het Museon. Meer, korting, voorkom dat je teveel betaalt! Melding verbergen, meer info.

Museon kun je op onze pagina vinden.
Ga goedkoop naar dit leuke treinmuseum en boek je tickets via.
Ben je op zoek naar.
We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een bezoek aan het, museon.
We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, kortingsbonnen en aanbiedingen voor het, museon voor je op een rij.

Omdat het museum al vele jaren bestaat, heeft het door de jaren heen een zeer grote collectie met verschillende soorten objecten op weten te bouwen. Bezoek als anwb-lid nu deze musea met korting. Fout bij het zoeken, we hebben helaas geen uitjes gevonden die aan uw wensen voldoen. Om zeker te weten wat de entreeprijzen van het moment zijn, raden wij je aan om de website van het museum even te raadplegen. Brugge (0 beoordelingen bezoek dit jaar de tijdelijke tentoonstelling Mummies in Bruges Secrets of Ancient Egypt in Xpo Center Bruges (site Oud Sint-Jan in Brugge). Uit de grote collectie van het Museon zijn enkele objecten en verzamelingen erg belangrijk voor het museum. Toon meer resultaten Best beoordeelde uitjes Onze selectie. Maandag gesloten 05:00, dinsdag 11:00 17:00, woensdag 11:00 17:00, donderdag 11:00 17:00, vrijdag 11:00 17:00, zaterdag 11:00 17:00, zondag 11:00 17:00. Het museum heeft een grote collectie met objecten op het gebied van biologie, geschiedenis, archeologie, natuurkunde, volkenkunde, geologie en techniek.


Sitemap