Musical on your feet verhaal


musical on your feet verhaal

Boys na het toetreden van Gloria wordt omgedoopt. En net als ze zich even kwetsbaar opstelt, komt Emilio haar vertellen dat hij haar alweer geboekt heeft. Zoals Emilio treffend benoemd; Alle mannen willen haar en alle vrouwen willen haar zijn. Honderd miljoen verkochte platen. Met de beste wil van de wereld zie je bij hem geen glimp van het Zuid-Amerikaanse temperament waar hij zijn vrouw, publiek en platenmaatschappij mee inpakt.

Vertelt het hartverwarmende, waargebeurde verhaal over de liefde, afkomst en ambitie van twee mensen die.
Over het hartverwarmende en waargebeurde verhaal van.
Musicalweb.nl was aanwezig bij deze grandioze première van hun.
Get on Your Feet, gloria, Company; Live for Loving You Gloria, Company; You ll Be Mine (Party Time Gloria.
Beschrijving Producties Nederlandse cast 2017.

In een wisselende cast valt, naast een prima spelende en zingende Vajèn van den Bosch als Gloria Estefan, eigenlijk vooral Nurlaila Karim op als haar moeder Gloria Fajardo. Na afloop kun je niets anders concluderen dan dat het verhaal van Glorias moeder vele malen interessanter is: zij en haar man vluchtten van Cuba naar Miami, haar man raakt invalide en haar dochter verliest ze aan een carrière die zijzelf ook kon hebben, maar. Ze levert met deze rol een prestatie die gezien haar jonge leeftijd opmerkelijk genoemd mag worden! Er wordt handig gebruik gemaakt van een aantal van de wereldhits die Gloria al dan niet samen met de Miami Sound Machine heeft gemaakt. Was aanwezig bij deze grandioze première van hun levensverhaal. Eerst ontmoet ze haar overleden vader en grootmoeder weer, ziet zichzelf als klein kind, om vervolgens het duet met Emilio te besluiten. Voor de casting van Emilio is gekozen voor een gedeelde rol; Jim Bakkum en Tommie Christiaan spelen deze rol afwisselend. De voorstelling sarenza kortingscode november 2019 neemt ons mee terug naar de jongere jaren van Gloria Fajardo. Met de nummers Wrapped en Dont Wanna Lose you wordt de liefde binnen de familie en tussen Gloria en Emilio heel mooi neergezet. Dit wordt echter ruimschoots goedgemaakt door het visueel en vocaal spektakel van deze show.

The lion king musical london cheap tickets, Last minute korting on your feet, The lion king musical london cast, Korting op musical lion king,


Sitemap