Kortingskaartjes beeld en geluid museum


kortingskaartjes beeld en geluid museum

bij meer dan 1000 andere locaties! Onderstaande kortingen werkte niet meer toen wij ze voor het laatst getest hebben. Instituut voor mediacultuur Museum Collectie:.000.000 uur. Uitzonderingen zijn nachtbussen, de Thalys, Waterbussen en evenementenvervoer. Bied snel mee op een dagje uit en wie weet ga jij straks voor 1 euro naar Beeld en Geluid Experience of ander dagje uit. Is de OV Dagkaart geldig in alle treinen, bussen, trams en metros?

Het Nederlands Instituut voor. Beeld en, geluid is een audiovisueel museum gevestigd in Hilversum. Beeld en, geluid vertelt alles over de geschiedenis van de Nederlandse televisie en radio.

Kortingscode fries museum
Teylers museum openingstijden
Vincent van gogh museum amsterdam art

Acties bekijken, met de OV dagkaart kunt u een hele dag onbeperkt in- en uitchecken bij alle vervoerders en vervoersmiddelen in Nederland (exclusief kortingscode directondergoed.nl treinen van Thalys/Eurostar, watertaxi's en nachtbussen). By using Twitters services you agree to our. Ja, u kunt met het reisproduct van Primera een dag lang onbeperkt reizen in de daluren in treinen, bussen, metro's en trams van alle vervoerders in Nederland. Stap 1 : Vul uw code en e-mail. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. OV Dagkaart en kinderen. Dus of het nu RET (Rotterdam HTM (Den Haag) of GVB (Amsterdam) is, het maakt niet uit. Bezoek Beeld en Geluid Experience met 44 korting.

Kortingskaartjes technopolis
Korting artis museumjaarkaart


Sitemap