Korting oud valkeveen anwb


korting oud valkeveen anwb

of een zorgverzekeringspolis. Als je het Gezinsabonnement 2018 hebt verlengd, moet je bij het ophalen van het nieuwe gezinsabonnement het gezinsabonnement 2018 laten zien. Mogen zij ook op het meerjarig gezinsabonnement? Wat heb je nodig voor een meerjarig gezinsabonnement? Welke extras zitten er per seizoen bij mijn meerjarig gezinsabonnement? Ik heb geen inloggegevens ontvangen. Heb ik toegang tot evenementen in Kinderpretpark Julianatoren buiten het seizoen?

Ga naar het contactformulier. Krijg ik mijn entreegeld terug als ik een meerjarig gezinsabonnement koop? Kinderpretpark Julianatoren kan haar pretpark en/of theater (maximaal twee keer per seizoen) gedurende het seizoen verhuren aan een externe partij.

De vier extra volwassen personen naar keuze dit mag zowel een echte pasfoto als een kopie of uitgeknipte foto zijn, mits ze meteen door ons verwerkt kunnen worden en de gezichten het formaat van een pasfoto hebben. Mogen de extra volwassenen ook alleen met de kinderen het pretpark in? Hoe kom ik aan het bonnenvel wat hoort bij het abonnement? Buiten het seizoen kan het pretpark en/of theater ook aan externen worden verhuurd. Dan kunnen we je helaas geen inloggegevens toesturen. Je nieuwe partner kan bijgevoegd worden als extra volwassen persoon. Hoeveel kinderen mogen er maximaal op een meerjarig gezinsabonnement? Hij/zij krijgt toegang tot Kinderpretpark Julianatoren. Ja, als je via een officieel document kunt aantonen dat jij de zorg voor hen hebt. Wij beantwoorden je vragen graag. Hoe krijg ik de 5,- korting voor vriendjes en vriendinnetjes?

Mijngedroogdfruit.nl kortingscode
Z8 korting 40
Zalando kortingscode september
Met korting reizen op anonieme ov chipkaart


Sitemap