Thermae grimbergen korting


thermae grimbergen korting

als kuuroord door 2 fysiotherapeuten. Dankzij de warmte van de sauna kom je helemaal tot rust, kalmeert je geest en ben je weer helemaal klaar om de volgende dag terug in je boeken (of misschien liever in het nachtleven?) te duiken! Limburg in de plaats Valkenburg aan de geul. De Superior en de Deluxe kamers bevinden zich binnen de kasteelmuren, in de originele bijgebouwen van het domein.

Classic, Superior en, deluxe kamers. Na zo'n heerlijk dagje relaxen hoef je gelukkig niet terug naar huis, je blijft lekker slapen in het luxueuse hotel van Thermae Grimbergen. Thermae 2000 arrangement incl. Lichaamsbehandeling, massages, thermae for me, workshops, er zijn bovendien ook badkleding dagen. De toegang tot de thermen is niet inbegrepen, maar hotelgasten krijgen na 17 uur 50 korting op de toegangsprijs. Het is dus ook nog mogelijk om gebruik te maken van verschillende fysio behandelingen zoals reumakuren, manuele lymfedrainage, echografie, oefentherapie en gedragstherapie. Student zijn is duur en zwaar. Zowel zakenklanten als vrijetijdsgasten zijn bij ons welkom.

Acties bij Thermae 2000, via SaunaDeals kunt u gebruik maken van verschillende acties en aanbiedingen bij Thermae 2000. Als u in dit restaurant eet heeft u een uitzicht over het Limburgse heuvelland. Lees verder, thermae 2000 aanbiedingen, korting en acties.

Arriva korting 40, Agradi korting horse event,

Extra info, de Classic kamers bevinden zich niet binnen het kasteeldomein, maar in een apart gebouw aan de overkant van de straat op 200m van de receptie. die dag kan je een hele dag, of enkele uurtjes, komen genieten van de sauna en wellness én je batterijtjes weer opladen. Deze waardebon kan je vrij besteden in zowel Thermae Boetfort als Thermae Grimbergen. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Daarom geeft Thermae Grimbergen alle studenten (op vertoon van een geldige studentenkaart) 50 korting op dinsdag, woensdag en donderdag!


Sitemap