Sauna oase openingstijden


sauna oase openingstijden

meer dan dertig jaar een begrip in Amsterdam. Er zijn vele mogelijkheden om te ontspannen in ons saunacomplex. Alle dagen gemengd kinderen tot 12 jaar half geld, welkom tot.00 uur. 1,-, bekijk en boek, sauna, oase : dagentree met Jamaicaans rasulritueel (2.).a.

Er zijn ook 6 moderne beautysalons, een lounge met openhaard en een à la carte restaurant. Saunadag met massage naar keuze bij. Het is een buitenzwembad, maar heeft een overkapping en een windscherm, allebei goede idee«n. Ondanks verbouwingen nog niet zo lang geleden oogt een en ander toch gedateerd, met hier en daar achterstallig onderhoud.

Lees verder, sauna en Beauty, oase aanbiedingen, korting en acties. En het eten was ook aantrekkelijk, en niet te duur. Zonnebank per keer 9,- 10-rittenkaart zonnebank 80,-, huur handdoek / badjas 2,50/3,50, massages, massage 55 min 65,-, massage 25 min 37,50, afspraken, minder dan 24 uur van te voren afgezegd, worden doorberekend.

Pin en creditcard voor saunabezoek/massage mogelijk. Tevens kunt u terecht op onze beautyafdeling voor een gezichtsbehandeling of een ontspannende massage. Twee Finse sauna cabines, stoombad, infra rood sauna, massages en andere Spa- en Wellness- faciliteiten. Het eten was vers, uiterst smakelijk, perfect bereid en beslist waar voor mijn geld. Br / br / 25 korting.p. Onze sauna is een van de oudste in Amsterdam en zeker een van de meeste bijzondere sauna s door het unieke interieur. Handdoek, 2 jaar geldig) 225. Op een Bamboo massage of Beauty klassiek gezichtsbehandeling (beide 40 minuten) /p. Dompel je dan onder in de rust van. Sauna, oase (2.).a. De receptioniste vroeg me niet of ik eerder was geweest en gaf geen informatie en bood geen rondleiding aan. Zweet de gifstoffen uit je lichaam en kom even écht tot rust.

Sauna oase openingstijden
sauna oase openingstijden


Sitemap