Bus korting ov chipkaart connexxion


bus korting ov chipkaart connexxion

NS OV Vrij Zorgeloos reizen met bus, tram, metro en trein in heel Nederland op elk gewenst moment? Dan is het Dal Vrij Oost abonnement wat voor u! Je kunt de Railrunner laden op een OV-chipkaart van het kind. Kopen bij het loket van je vervoerder.

bus korting ov chipkaart connexxion

De OV-chipkaart is een elektronische betaalpas met een interne nfc-chip (tot eind 2008 was dit een rfid-chip) voor het openbaar vervoer in Nederland.
Je kunt de landelijke reisproducten Altijd Korting, Netabonnement, Sentire en OV Voordeel bij je vervoerder kopen.
Hieronder lees je per product waar je ze koopt.
Goed om te weten: Er zijn uitzonderingen.

Pizza korting utrecht, Drogistplein kortingscode 2019, Wijnbeurs kortingscodes,

Kopen bij verkoopautomaten in de vervoersgebieden van Connexxion, EBS, Qbuzz en RET. Je geeft dan onder andere aan of je eerste of tweede klas wilt reizen. Bekijk, altijd Voordeel Oost 20 korting in de spits en 40 korting in de daluren, in het weekend en op nationale feestdagen. Checkt de medereiziger binnen 35 minuten weer in dan kan hij nog steeds met Samenreiskorting met iemand meereizen. Je kunt de landelijke reisproducten Altijd Korting, Netabonnement, Sentire en OV Voordeel bij je vervoerder kopen. Binnen twee weken kun je het product bij een ophaalpunt bij jou in de buurt op je persoonlijke OV-chipkaart laden.


Sitemap