50 korting elysium bleiswijk


50 korting elysium bleiswijk

en lichaamsbehandelingen. Wellness faciliteiten: 9 saunas bestaande uit een rozen sauna, Finse sauna, bio sauna, Kelo sauna, Himalaya sauna Terävä sauna, infrarood, lavendel en kruiden sauna Whirlpools, zoutwaterbad, zwembad, Turks-Romeins stoombad, dompelbad, voetenbad, bubbelbad, caldarium, nevelstraat, restaurant puur Badkledingdag: SpaPuur heeft iedere dinsdag en eerste en laatste zondag. Daarnaast is er een Balinese Rasulcabine, ten tweede een Romeinse kruidentempel en als laatste een boomgaard sauna. Met onder informatie over de openingstijden, badkledingdagen en het adres.

Info over ad actie sauna.
Resultaten van 8 zoekmachines!
Zin in een dagje sauna of genieten van een wellness arrangement?
In dit artikel lees je alles over de top 10 Wellnessresorts Nederland.
Let op, tijdelijk extra korting bij SpaOnline.

SpaPuur beschikt over negen saunas. Er is ook een tunnel van maarliefst 10 meter, waar je de onderwaterwereld wel op een heel bijzondere manier. Bovendien werd Elysium bekroond tot Beste Uitje van Zuid-Holland in 2018. Fontana Resort Bad Nieuweschans 8,4, check aanbiedingen via anwb, sauna Drome Putten 8,3, sauna Beauty de Veluwe 8,3, bestel tickets met korting via SpaOnline. Openingstijden: Zo-Do.00.00 en vrijdag en zaterdag van.00 tot.00 uur Adres: Kooilaan 1 2665 KR Bleiswijk Korting: Met korting naar Elysium.50 korting elysium bleiswijk

De moderne, stijlvolle en rookvrije hotelkamers zijn standaard voorzien van telefoon, televisie, een kluisje, koffie- en theefaciliteiten, airconditioning, gratis WiFi en een badkamer met f hn, toilet en een douche. Watertuin is een All-inclusive restaurant voor iedereen. Je betaalt bij ons niet voor de gekozengerechten, maar voor hoelang je bij ons verblijft. Boek snel en direct een hotel voor een weekend Brussel. Bourgondisch Brussel is een ideale bestemming voor een weekend weg.

Sarenza kortingscode december, Campings met cke korting,


Sitemap