Korting fluisterboot giethoorn


korting fluisterboot giethoorn

een fluisterbootje, zonder het geluid van een motor glijden de fluisterboten over het water in Giethoorn. De ton is lucht- en waterdicht, blijft drijven en is geschikt voor levensmiddelen. Door stormen werden die ribben soms weggeslagen, waardoor Wieden (grote meren) ontstonden. Aan, uit, vooruit, achteruit; meer hoef je niet te weten! Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen. Ontdek Giethoorn en nationaal park Weerribben-Wieden met de fluisterboot. Na de vervening groeide het open water deels weer dicht met rietlanden. Dat geldt ook de mogelijkheden om ter plekke een passend (fluister)bootje te huren.

U kunt een fluisterbootje per uur, maar ook voor de hele dag huren. Onze fluisterbootjes zijn open bootjes, zeer stabiel en bestemd voor ca 5 personen. Alle boten die u bij ons huurt, zijn te combineren met onze verschillende arrangementen. Misschien ook interessant Huurtips Vaarroute Giethoorn en de Weeribben-Wieden. Onze tips voor aan boord Handig Travel Co watertonnetje met een inhoud van 3,6 liter. Wie dat te ver gaat, kan bijvoorbeeld terecht bij. De Weerribben-Wieden, in het hart van Waterreijk ligt het prachtige natuurgebied de Weerribben-Wieden, in 1942 als zodanig aangewezen. Door stormen werden die ribben soms weggeslagen, waardoor Wieden (grote meren) ontstonden. 1 uur 19,- 2 uur 38,- 3 uur 55,- 4 uur 72,- per dag 85,- 7-10 pers. Na korting hallmark een dag varen geniet u in ons restaurant van heerlijk eten en drinken : van lekkers bij de koffie tot een compleet diner. Noord-Overijssels snoep en andere streekproducten vind je bij.

Varen in, giethoorn met een, fluisterbootkorting fluisterboot giethoorn

Kortingsbon shave labradoodle, Kortingscodes otto 2019, Korting kaartjes walibi fright nights, Kortingscodes domino's belgie,


Sitemap