Korting dierentuin blijdorp


korting dierentuin blijdorp

vind je de grootste vlindertuin van Europa, maar moet je oppassen voor de piranha's! Geldig t/m februari 2019, expedia kortingscode: tot 50 10 extra korting op een hotelboeking in de supersale. Bedankt, voor de feedback! Je ruikt de tropische bloemen en kunt langs de oevers van het ondiepe water in dit mooie gebied de meest exotische dieren ontdekken. Pak deze korting, juli 2019, krijg onbeperkt toegang tot het park met Blijdorp Season Passes.korting dierentuin blijdorp

Blijdorp is maar liefst 28 hectare groot en kenmerkt zich door vele soorten dieren. Uniek in Nederland is het Oceanium; een groot aquarium waar je doorheen kunt lopen. Koop je tickets voor Diergaarde. Blijdorp online met korting! Blijdorplaan 8 3041 JG Rotterdam.

Korting dierentuin blijdorp
korting dierentuin blijdorp

Bekijk alle foto's korting tot, diergaarde Blijdorp (5 reviews bezoek met onze flinke Diergaarde Blijdorp korting een dierentuin die vol staat met maar liefst 22 monumenten. In Arctica ontmoet je met de Diergaarde Blijdorp korting de ijsbeer-tweeling die in het park woont. Leuke dingen doen met Diergaarde Blijdorp korting. Bezoek het Publiekslaboratorium in deze leuke dierentuin. Download dan de gratis Blijdorp app voor je arriveert in het park. Ik ben akkoord met de privacyverklaring en kan me altijd eenvoudig afmelden. Doe gratis mee en maak kans op een dagje dierentuin voor 4 personen.


Sitemap