Dierenpark emmen korting jumbo


dierenpark emmen korting jumbo

april en mei al te koop voor 17,50 met drie kortingsmunten. Ieder kind uit de groep kan mee voor een aangename prijs. Maar de datum is wel afhankelijk van het weer! Soms een kind in het gips, dan een flink ziek. Nu wil ik morgen met 4 personen naar het ddolfinarium en dacht ik ik gebruik deze kortings kaarten het scheelt tenslotte 60 euro. Gratis, kind van 3 t/m 12 jaar 45,00, ouder kind of volwassene 53,50, parkeerabonnement 32,00, tarieven Midweekabonnement, kind van 0 t/m 2 jaar. Je zult ervaren hoe makkelijk het is om te besparen! Met zijn tienen, normaal 270 dus korting is meer dan welkom. Op vind je dagelijks actuele kortingscodes, aanbiedingen en kortingsacties voor dagjes uit en webshops. Gratis, kind van 3 t/m 12 jaar 19,50, ouder kind of volwassene 23,50, koop hier je ticket, overige prijzen.

Jumbo geniet je van korting op de leukste dagjes dierentuin in en rondom Nederland. Zo kan je tussen eind maart en begin mei munten sparen.w.v. 2,50 euro, die je kunt stapelen tot een korting van maximaal 15 euro per kaartje. De Dagje Uit actie is er weer!

Dierenpark emmen korting jumbo
dierenpark emmen korting jumbo

Maar op een vaste dag is ieder jaar een probleem. Bavelaar, 00:21 #15, hoe kom ik op de site van de dagjes uit om te kijken hoeveel korting ik kan krijgen en welke dag ik kan? Deze tickets zijn alleen te koop aan onze kassa. Corin Wolf, 22:52 #13, ik had 6 kaarten besteld voor Burgers Zoo met de maximale korting, na alle codes te hebben ingevuld ging er iets mis met de site en had ik maar 4 kaarten met korting. Zegels plakken, vouchers ophalen, vouchers per kaart (?) krassen, codes invoeren, dag bepalen, vooraf betalen, toegangskaarten zelf uitprinten en " weer of geen weer" naar de attractie. Lees hier de veelgestelde vragen bij het online kopen van je abonnement koop hier je abonnement Wij accepteren VVV-bonnen, VVV-pasjes en Iris-cheques.


Sitemap