Ov kortingskaart aanvragen


ov kortingskaart aanvragen

waarop zij met korting reist, dan wordt bij het uitchecken automatisch de prijs met korting berekend. Zonder te reizen toch door de poortjes. We hebben nieuwe korting toegevoegd colon; Weekend Voordeel.

Ook met dit abonnement betaal je voor 10 maanden reizen, terwijl je 12 maanden kunt reizen en kan je gezin een Bijkaart krijgen. De kaart kost 52,50 per jaar en voor 24,50 (2e klas) extra reizen 60 plussers met 7 keuzedagen vrij door Nederland. Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het. In het weekend is het abonnement de hele dag geldig. Uw kaart is direct actief en u kunt reizen met NS in de 2e klas mits u saldo op uw kaart heeft gezet.

Ov kortingskaart aanvragen
ov kortingskaart aanvragen

Op feestdagen krijg je ook op reizen kortingscode firma hout en staal buiten je vaste traject korting. Saldo laden is dus verleden tijd. De gemeente Schiedam biedt gratis. Saldo kunt u op uw kaart zetten bij de NS-kaartautomaat. Een ander bijkomend voordeel is dat je drie mensen met je mee kunt laten reizen met 40 samenreiskorting. Altijd Korting, het "Altijd Korting" product voor op je persoonlijke. 9292 reist met je mee. Als je wilt pas je de korting elke maand aan, zo heb je altijd de juiste korting. Het is zo mijn nichtje heeft een studentenreis kaart waarmee zei in het weekend met 40 korting kan reizen. Ook bij dit abonnement reis je 12 maanden, maar betaal je slechts voor 10 maanden. Je maakt een account aan, vult een aantal gegevens in, zoals bijvoorbeeld het kaartnummer van je studenten OV -chipkaart en een pasfoto. Jaartrajectabonnement NS, een jaartrajectabonnement is een NS abonnement dat je.


Sitemap