Treinkaartje kopen met korting ov


treinkaartje kopen met korting ov

product ophalen bij een van de 1200 automaten in het land. Ons advies is daarom het e-ticket. Deel het met uw vrienden! Slagharen is al jaren een fenomeen in Nederland en heeft duizenden bezoekers blij gemaakt. Hartstikke leuk natuurlijk, maar dan raden wij u wel aan de reis van te voren goed te plannen. Met een NS Dagretour is uw treinreis helemaal compleet! Met een e-ticket betaal je alleen de werkelijke prijs, zonder een kaart met saldo te moeten aanschaffen. Bekijk direct ons overzicht van goedkope treinkaartjes, ontdek de laatste kortingsacties en bespaar op uw reiskosten. De, nS dagkaart acties in Nederland zijn razend populair. Korting -abonnement ook kopen met een geldigheid van 1 jaar. Lees meer: NS Enkele reis, binnenkort een uitstapje, dagje shoppen of op bezoek bij vrienden/familie?

Met de trein naar Intents Festival? Ga met de trein naar vakantiepark Slagharen en beleef een dag vol spanning en plezier. Als je een treinkaartje op het station koopt, dan lijkt dit erg op het ouderwetse papieren treinkaartje.

Paris XL, ici Paristreinkaartje kopen met korting ov

Zwaluwhoeve kortingscode
Bonprix korting
Yoursurprise korting

Je kunt het Altijd Korting -abonnement ook kopen met een geldigheid van 1 maand. Korting kan alleen op een persoonlijke, oV -chipkaart worden geladen en is verkrijgbaar als maand- en als jaarabonnement. Samen maken we het Openbaar Vervoer betaalbaar. NS is in 2016 een proef gestart waarbij het e-ticket voltarief niet meer hoeft uitgeprint te worden, maar alleen in de NS Reisplanner Extra app getoond hoeft te worden. Vind een verkoopautomaat bij jou in de buurt. Wanneer de rode knop niet meer in de rechterkolom te vinden is, zijn de kaarten niet meer op voorraad. Daarbij krijgt u met een CJP 50 korting op de reguliere ticketprijs. Dagretour Breda-Prinsenbeek / Den Bosch. Op onze website hebben we een rode knop in de rechterkolom geplaatst, waarmee u voordelig treintickets kunt kopen.

Pizza domino's korting
Dartshopper kortingscode


Sitemap