Motorbeurs met korting


motorbeurs met korting

t/m 25 februari 2018. Motorbeurs in Utrecht zal weer vol met spectaculaire en leuke activiteiten zitten en wordt het een spektakel om nooit te vergeten.

De tickets zijn geldig voor een bezoek op 14, 15, 16 of 17 februari 2019. Geldigheid Tickets met korting kunnen alleen bij de anwb besteld worden tot en met 17 februari 2019,.00 uur. Kinderen tot en met 12 jaar krijgen gratis toegang en 65 krijgen 50 korting. 4,50 korting, utrecht (7 beoordelingen) Drie fietsevents, én ticket!

Motorbeurs met korting
motorbeurs met korting

Aanbod is niet beoordeeld, selecteer je gezelschap - optioneel, alleen. Paashaas, Groep Super dag! Met leuk voordeel naar gezellige motorbeurs geweest. Topactie Motorbeurs Utrecht: Win 4 gratis Motorbeurs Utrecht kaartjes of een HUE lampenpakket. Eten en drinken wel duur. Tip: parkeren bij PR terrein buiten de stad en vanaf daar met bus/sneltram naar de Jaarbeurs. Net als voorgaande jaren barst de Jaarbeurs uit zijn voegen van kortingsbon allerhande box de actie. Hebben niets gekocht maar veel gepast en gezien. Hier en daar zijn er leuke koopjes te vinden. Voor motorfans altijd een aanrader en leuke start van het seizoen. So, shop till you drop!


Sitemap