Openluchtmuseum arnhem openingstijden winter


openluchtmuseum arnhem openingstijden winter

het Spannende Witte Wievenpad of geniet van heerlijke poffertjes op het Zaanse plein. Bestel tickets, t/m 20 jan. . Zie hoe stroop wordt gemaakt. Ze bakken een broodje boven het knisperende vuur en helpen de boer en boerin met het verzorgen van de dieren. Zo zie je, hoor je en beleef je zelf onze geschiedenis! Kinderen vanaf 4 t/m 12 jaar: 14,50 online en aan de kassa 16,00. Hier worden we ontvangen met vele bezienswaardigheden.

IJsbaan Canon Café tot 18u. Het Nederlands Openluchtmuseum ligt. Arnhem -Noord nabij de A12. Winter in het Openluchtmuseum.

Beleef de winter in het Nederlands Openluchtmuseum. Je kunt de winters uit onze geschiedenis ervaren, schaatsen en sleetje rijden en je laten verwarmen door winterverhalen. In het Openluchtmuseum heeft elk seizoen een eigen karakter. In de winter kun je schaatsen op onze ijsbaan van ruim 800 m2! Of glij samen van de spectaculaire sleebaan.

Van onze reisleiding ontvangt u vandaag ook weer een gratis kopje koffie op uw reis. Leuk voor het hele gezin! En daarna lekker warme chocolademelk bij Koek en Zopie. Voer de dieren in de grote, historische stal. Kennen ze de oud Hollandse spellen zoals sjoelen en ringwerpen nog? Ligging, het Nederlands Openluchtmuseum ligt in Arnhem-Noord nabij A12/knooppunt Waterberg (afrit 26). Sleen en schaatsen, stamppot en snijbonen, vroeg onder de wol met een wollen borstrok en een kruik aan je voeten. Op de feestelijk verlichte ijsbaan genieten jong en oud van het schaatsen, koek en zopie en gezelligheid. Ga met het hele gezin naar het Nederlands. IJsbaan Canon Café tot 18u. In tien enorme 'filmsets' reis je langs de hoogte- en dieptepunten uit de Nederlandse geschiedenis.


Sitemap