Kortingskaartjes technopolis


kortingskaartjes technopolis

in het Lab mag je zelf wetenschappelijk onderzoek doen. Onze medewerkers zijn niet bevoegd om een beoordeling te maken over een (niet) zichtbare handicap. . Een dag naar Technopolis in Mechelen is een ideaal uitstapje voor iedereen die meer wil weten over wetenschap en techniek. Dát ontdek je in Madurodam, een stad vol miniaturen, doe-dingen en attracties.

Kortingskaartjes irrland

Op zoek naar de leukste attracties, vol spanning, actie en sensatie of juist een wat rustiger park? Zo krijgt walibi korting albert heijn u begeleiding bij het in- en uitstappen. GaiaZOO biedt een onvergetelijk dagje uit voor groot én klein. Na al het ontdekken kunt u op krachten komen in het zelfbedieningsrestaurant Gigabyte. Indien toegelaten, kan men gemakkelijk terugvinden, via welke ingang men de attractie kan betreden. Naast alle doe-activiteiten, valt er ook heel veel te zien in het Vlaamse techniekmuseum. Uw browser is oud. Het toegelaten aantal begeleid(st)ers per gehandicapte is echter beperkt. Leukste uitje van Nederland! Geschatte gegevens, lees disclaimer. Rolstoelgebruikers kunnen op vele attracties.

Tijdens de demos die in Technopolis georganiseerd worden, maak je kennis met scheikundige en natuurkundige fenomenen, die uitgelegd én gedemonstreerd worden door een wetenschapper. Aantal toegelaten personen met een handicap inclusief begeleiders. Iedere zone heeft zijn eigen avonturen.


Sitemap