Kortingsbon banner


kortingsbon banner

risico's, dit kan ook jou gebeuren: getuigenissen. Kies de eerste kaart die je wil gebruiken met Apple Pay en tik op de knop Voeg toe aan Apple Wallet. Gelukkig biedt Hello Bank wel ondersteuning aan voor Apple Pay. Lees de algemene voorwaarden en tik op Akkoord Gereed. Apple Pay is beschikbaar in Belgi, echter biedt momenteel bijna geen enkele bank ondersteuning voor deze nieuwe dienst aan. Stap 1 is om een gratis zichtrekening te openen bij Hello Bank via deze link! De kaart is nu klaar voor betalingen met Apple Pay op jouw iPhone. Er verschijnt een overzicht van je bank- en kredietkaarten. Wij vonden een manier om gratis gebruik te kunnen maken van Apple Pay via Hello Bank en bovendien krijg je er nog eens 50 euro gratis bovenop.

Waarom betalen als het ook gratis kan?kortingsbon banner

Voor iPhone en Apple Watch: Meld je aan in de Hello bank! Apple Pay is nu ook geactiveerd voor betalingen met de gekozen kaart op je Apple Watch. Vanaf nu kan je in de winkels betalen via Apple Pay en hoef je weer wat minder dingen op zak te hebben.

Kortingsbon ipadspullekessel, Kortingsbon sprookjescamping,

Stap 2 is om nu de Apple Pay functie te gaan activeren voor jouw Hello bank rekening dit doe je als volgt: Voor iPhone: Meld je aan in de Hello bank! De kaart is nu klaar voor betalingen met Apple Pay op je iPhone. Kies de eerste kaart die je wil gebruiken met Apple Pay en tik op de knop Voeg toe aan Apple Wallet Volgende. Back-Ups, anthony (54) verloor tien jaar werk. Back-Ups, microsoft scam, nicole (84) eyelove brillen korting verloor al haar spaarcenten door phishing. Microsoft scam, phishing, auteurs van phishingmails nemen geen vakantie. Selecteer je iPhone en tik op Volgende.

Producten Archive - Alice I hotspot voor creativiteit
Doe de phishingtest Safeonweb


Sitemap