Korting 60 ns


korting 60 ns

je gratis reizen op je persoonlijke OV-chipkaart aanvragen. Tegelijkertijd groeit ook het aantal reizigers. Door de instroom van nieuwe treinen is de hoop dat het straks wat minder druk wordt. Dan reis je altijd met een korting van. Een zogenaamde spitsheffing, die ook wordt overwogen, speelt in deze test geen rol. Weekend Vrij: 20,- per maand voor 65-plussers. NS worstelt met de piekdrukte, omdat treinreizen onbetaalbaar zou worden als er teveel treinen zouden worden gekocht die alleen tijdens de piek gebruikt worden. De Nederlandse Spoorwegen gaan vanaf september een test doen om te kijken of extra korting helpt om de spits beter te spreiden.

Alle bovenstaande abonnementen kunt u eenvoudig aanvragen via de prenatal nieuwsbrief korting pagina https www. Bovendien heeft u 5 minuten marge in uw voordeel. Je kunt een vraag stellen via Twitter, FB Messenger of bellen met (0,90 p/m max. De kaart kost 52,50 per jaar en voor 24,50 (2e klas) extra reizen 60 plussers met 7 keuzedagen vrij door Nederland. Dat is anders dan op de weg, waar het veel langer druk blijft. GVB, Connexxion EBS: Gratis reizen in Amsterdam. Voor die samenreiskorting is (1) een OV-chipkaart nodig en (2) is alleen geldig bij inchecken tijdens de daluren. Ook hierbij kost een abonnement voor uw vrouw precies hetzelfde. U krijgt 40 korting als u incheckt tijdens de daluren, en 20 bij inchecken tijdens de spitsuren. Standaard korting bij bus, tram en metro, ben je ouder van 65 en reis je met een persoonlijke OV-chipkaart op saldo? Connexxion Dal Vrij 65, met het Dal Vrij 65 reis je met de bussen van Connexxion in Zeeland, Hoeksche Waard/Goeree Overflakkee en Noord-Holland en met alle bussen van Breng.

Qbuzz- Dordrecht, de gemeente Dordrecht biedt haar inwoners vanaf 65 jaar busvervoer aan binnen Dordrecht. Sommige van deze abonnementen hebben een speciale prijs voor mensen die ouder zijn dan. Een Dal Voordeel kost bijvoorbeeld 50 euro per jaar, en geeft je 40 procent korting in de daluren. Pas dan kun je met korting (of vrij) reizen. U krijgt 100 korting als u incheckt tijdens de daluren, en 0 korting als u incheckt tijdens de spitsuren. Zo reis je altijd gratis met de trams van HTM en de bussen van HTMbuzz.

Spartoo extra korting op sale
Korting dierentuin blijdorp
Magnolia stempels 50 korting


Sitemap