Vertaal korting naar nederlands


vertaal korting naar nederlands

van CV's en sollicitatiebrieven Voor het vertalen van CV's en sollicitatiebrieven hebben wij speciale scherpe tarieven. Het gaat hier om native speakers. We hebben zowel vertalers met Brits als moedertaal en Amerikaans. Daarbij hebben ongeveer 500 miljoen mensen het Engels als moedertaal. Niet verwonderlijk dus dat wij bij steeds vaker de vraag krijgen om een document van het Nederlands naar het Engels te vertalen. Vetaal Neidâhlans naah ut Haags, ter ere van de onthulling van het Haagse Harry-standbeeld op de Grote Markt in Den Haag hebben wij (webdevelopers) een zesde taalkeuze toegevoegd aan m: het Haagse dialect. Binnen 1 werkdag een vrijblijvend voorstel, klik hier. Steeds meer vraag naar vertalingen van het Nederlands naar het Engels. Meer tekst meer korting. Er wordt geschat dat een derde van de wereldbevolking, ruim twee miljard personen, nu gebruikmaken van het Engels.

Fuortendaliks ferskynt de winske oersetting. Er wordt gehandeld, vergadert en gecommuniceerd in het Engels. Nog steeds kun je op m in het Haags lezen wat voor leuks er deze week weer te doen is in de stad!

N.B.: de vertaling wordt automatisch gegenereerd, het is altijd aan te bevelen om deze nog even na te (laten) kijken. Om een werk goed te kunnen vertalen van het Nederlands naar het Engels is het natuurlijk ook belangrijk dat de vertaler de Nederlandse taal goed beheerst. Wij zijn mediamarkt korting januari een kleine organisatie met Native Engelse vertalers. De moeilijkheidsgraad en het aantal woorden bepalen het uiteindelijke woord tarief. Voordelen voor U: - Enkel en alleen native Engelse vertalers (dus vertaalwerk op hoog niveau) - Een vast contactpersoon voor al uw vertaalwerk - Snelle (terug) koppeling bij opdrachten - Scherp tarief - Persoonlijke begeleiding bij aanname opdracht, voortgang, evaluatie en oplevering. Korting bij contante betaling: Nederlands korting bij contante betaling: korting bij contante betaling, vertaal Matrix voor korting bij contante betaling: Verwante vertalingen van korting bij contante betaling. Wij bieden persoonlijke professionele vertaling tegen een scherp tarief.


Sitemap