Minitials korting


minitials korting

Dit collier is gemaakt van edelstaal waer waters aanbieding van de allerbeste kwaliteit en voorzien van een goudkleurige coating met een fijntjes gepolijst oppervlak dat mooi glanst. Deze ketting is afkomstig van Amen, dat volledig in het teken staat van geloof en liefde, zoals de naam al doet vermoeden. Goudkleurig Collier met Zirkonia Plaatje van Tommy Hilfiger TJ,- Gratis verzending Dit slanke goudkleurige collier met zirkonia plaatje is afkomstig van het merk Tommy Hilfiger, dat bekend staat om de jonge en frisse ontwerpen die geschikt zijn voor elke gelegenheid.

Minitials - Initial Necklaces, Bracelets and Ringsminitials korting

Kijk op onze site voor meer. For the ones you love! Handmade from the Netherlands, 18k solid gold initial jewelry in yellow, white and rose gold. No rules, only love.

Dit collier heeft een breedte van 6,5mm. Met deze ketting kunt u elke outfit naar een extravagante look verandert. Zwarte ring met Bijbel inscripties en ketting 10,99 Gouden ketting met hand gepolijste ronde schakels 11,50 Zilveren Collier met Grote Dubbele Cirkelvormige Hanger 29,95 Dit Zilveren Collier met Grote Dubbele Cirkelvormige Hanger is volledig gemaakt van 925 sterling zilver, de allerbeste kwaliteit zilver, en voorzien. Zilveren Gourmet Collier voor Heren 199,95 Gratis verzending Dit Zilveren Gourmet Collier voor Heren is volledig gemaakt van 925 sterling zilver, de allerbeste kwaliteit zilver, en voorzien van een laagje rhodium. Dit collier bestaat uit een elegante anker schakelketting met twee grote opengewerkte cirkelvormige hangers die met elkaar verbonden zijn.


Sitemap