Online ns kaartje met korting kopen


online ns kaartje met korting kopen

193 kB) voor extra hulp bij het verzilveren van uw couponcode. Als je dochter dus nog geen 12 is dan extra zuur, want dan had je die kunnen kopen bij de automaat. Bijvoorbeeld via een actie in de Spoordeelwinkel. Dagretour Breda-Prinsenbeek / Den Bosch. Dit was voor ons beiden onbekend.

Stappenplan: zo opent u een poortje. Alleen nog RailRunner dagkaartjes voor 2,50 (kids 4-11 jaar). Mobiel ticket, een aantal e-tickets is verkrijgbaar als mobiel ticket, op uw telefoon.

Anwb korting trekhaak, Futurumshop kortingscode augustus 2019, Ms mode kortingscode gratis verzenden,

Ik wil online een treinkaartje bestellen met 40 korting hoe doe ik dat? Dagkaart, een hele dag onbeperkt reizen met de trein. Als u met een e-ticket of mobiel ticket reist, opent u het poortje met de vierkante barcode op het e-ticket of mobiel ticket. Wanneer u met een e-ticket reist, moet u deze uitgeprint meenemen en kunnen laten zien aan de conducteur! Ook als mobiel ticket, dagkaart hond, uw hond mee in de trein, 1 dag geldig in Nederland.

Bel met de klantenservice voor een oplossing. Dit kan alleen bij de poortjes met een zogenaamde barcodelezer. Aangezien we de trein moesten halen, heb ik de volle pond voor mijn dochter moeten betalen (19,-).


Sitemap