Korting sauna waterlelie


korting sauna waterlelie

het groen, buiten het drukke stadsgewoel, komt u bij ons even helemaal tot uzelf en geniet u in een stijlvolle en warme ambiance. Bekijk alle beauty aanbiedingen en geniet met korting. Home sauna aanbiedingen / Wellnessresort de, waterlelie, entree aanbiedingen, dagentree voor 2 vanaf 1,00 (t.w.v. Thermen de waterlelie is een sauna complex landelijk gelegen in Zevenhuizen. In de grote tuin vind je 5 van de 10 sauna. Op de waardebon lees je precies hoe je dit doet. Reviews, op basis van 5 reviews. En maak uw bezoek compleet met een Hamam of Rasul, een massage- of beauty behandeling. Naar de sauna met de beste sauna aanbiedingen en sauna korting Geniet van een dagje wellness en de mooiste sauna en wellness locaties in Nederland en Belgi voor de beste prijs.

Zoek jouw eigen provincie op om te ontdekken welke sauna aanbiedingen er bij jou in de buurt zijn, of kies juist voor een andere provincie om andere wellness locaties te ontdekken. Mis geen Wellnessresort de, waterlelie aanbieding!

Korting z8 winter 2019 lookbook
Kortingsbon duinrell tikibad
Skidome korting
Kortingscode tim's onlinedierenspeciaalzaak

De meest bijzondere faciliteiten verspreidt over de verschillende wellness locaties zorgen ervoor sauna 5 mei leiden openingstijden dat je eigenlijk wel alle locaties wilt proberen! Een massage heeft meerdere voordelen en naast minder stress krijg je ook een betere bloedsomloop. Een massage kan ervoor zorgen dat stress afneemt, maar ook dat de doorbloeding in het lichaam beter wordt en afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Bij Thermen de waterlelie vind je diverse sauna 's, het Turkse stoombad, whirlpool en dompelbaden. Dan ben je verplicht het geboden bedrag te betalen. Dit wellnessresort heeft geen badkledingdagen. Thermen de waterlelie maakt gebruik van vitaal water met genezende werking.

Philips Viva Air Fryer 1425 W HD9621/90 - ibood.comkorting sauna waterlelie

Koan float kortingscode
Korting riverstones
Kortingscodes roompot vakanties


Sitemap