Watertuin bergen op zoom jarig


watertuin bergen op zoom jarig

een allergie, neem contact op met het desbetreffende filliaal om de mogelijkheden voor uw specifieke allergie te bespreken. Wij accepteren geen dinerbonnen of VVV-cheques, maar hebben wél onze eigen cadeaubonnen, informeer bij én van de locaties voor de mogelijkheden. . (actie) van maandag t/m vrijdag tot 16:00 uur Bij Watertuin Spijkenisse kunt u voor, na of tijdens het bezoek aan Woonboulevard Spijkenisse gebruiken maken van koffie/ thee en gebak voor 5,- van maandag t/m zondag tot 16:00 uur Vanaf heden is er de 'kleine' KOI Kaart. Ja, afhankelijk van de locatie biedt Watertuin enkele mogelijkheden: Bij Watertuin Naaldwijk is het mogelijk om alleen de tuin te bezoeken 2,50.p. . Dit betekent dat de prijzen anders zullen zijn dan dat u van ons gewend bent. Achteraf aangeven is niet mogelijk er wordt dan ook geen geld of een cadeaubon geretourneerd. Ja dat is mogelijk, iedere locatie heeft verschillende ruimtes en faciliteiten voor (grote) groepen.

Iedereen die jarig is eet gratis bij restaurant, watertuin ( n all inclusive arrangement). Bij het reserveren vooraf / bij het inchecken bij de receptie dient aangegeven te worden of er een jarige. We ll choose a selection of our most popular meals for their first box. ICI Paris, xL winkels in de buurt. Maak dan nu gebruik van deze actiecode en bespaar 5 op het hele assortiment.

Lunch Diner, watertuin, watertuinwatertuin bergen op zoom jarig

Beekse bergen kortingscode
Anwb aanbieding beekse bergen
Kaartjes beekse bergen met korting

Wij stellen het zeer op prijs als u suggesties, klachten zo gauw mogelijk doorgeeft, zodat wij uw verblijf direct aangenamer kunnen maken en het concept kunnen blijven verbeteren. Gebruik de button bovenaan deze pagina om een reservering te maken bij én van de Watertuin locaties. Als ik cognac bestel moet ik dat dan extra betalen? Als u langer blijft zitten dan de afgesproken tijd dan wordt er 3,- pp per kwartier in rekening gebracht. Met andere acties (inclusief de jarigen gratis actie), niet geldig bij Watertuin Spijkenisse, kunnen we met een grote groep terecht? Nee, honden zijn niet toegestaan bij alle Watertuin locaties, uitzondering is Watertuin Schiedam, waar de hond alleen op het terras mag komen. Graag hiervoor uw begrip. Watertuin is zeer kindvriendelijk en de diverse locaties bieden verschillende mogeklijkheden voor kinderen: Watertuin Naaldwijk heeft een ruime binnentuin en een aparte speelkamer/kindertuin; Watertuin Spijkenisse heeft een grote speelkamer; Water Schiedam grenst aan een openbaar park met veel kortingsbonnen groupon speeltoestellen en een grasveld. Ontbijt Ruime keuze aan verschillende broden en broodjes Diverse vleeswaren en kaas Zoet beleg Assortiment vers fruit Eieren Vers geperste jus d'orange Lunch Salades (pasta, couscous, tonijn crostini's, uitgebreide keuze aan sushi Warm buffet; aardappel gerechten, pasta gerechten, saté, groenten gerechten, bami, gebakken nasi, pizza,. Reserveren is niet verplicht. De cadeaukaart van Schiedam en Spijkenisse is niet bruikbaar in Naaldwijk. Neem via het contactformulier contact op met de desbetreffende locatie voor een prijsopgave en de mogelijkheden.

Klimbos bergen op zoom leeftijd, Korting vakantiepark beekse bergen, Korting watertuin hendrik ido ambacht,


Sitemap