Korting boot harlingen terschelling


korting boot harlingen terschelling

: Min 15, max 24, beginners en gevorderden. Oerolvoorstellingen worden speciaal gemaakt of aangepast voor de locatie waar ze gehouden worden. Samen met anderen varen en schilderen, een creatieve en avontuurlijke vakantie op Terschelling met veel afwisseling: Schilder het voorjaar en geniet van de ruimte en de natuur van een bijzonder eiland! Het Wad is iedere keer weer een inspiratiebron voor me". De deelnemers heel plezierig, veel respect voor elkaar.

korting boot harlingen terschelling

Spoordeelwinkel kortingscode oktober, Xoft living kortingsbon, 20 korting 30 september, Atkins met korting,

In de grote salon hebt u vrij uitzicht en dankzij de gezellige bar en goed uitgeruste kombuis kent gezelligheid geen tijd! En vrijdag verlaten we het eiland en zeilen naar Harlingen. Het schip is ons hotel en biedt onderdak om te slapen, te eten en als werkruimte. Prachtige natuur en een heerlijk comfortabel schip, wij hebben genoten! " Afra " Een weekje op het schip Mars is erg inspirerend. Een echte schildervakantie van 5 dagen met het avontuur van het zeilen naar Terschelling. Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag persoonlijk te woord. Het schip is ons hotelschip in de haven van West-Terschelling, en is onze thuisbasis en atelier. We blijven 4 volle dagen stilliggen op Terschelling. Slapen: Aan boord van zeilschip Mars in ruime twee- of vierpersoons hutten. Nee nooit genoeg om te genieten van de klipper mars ".

Aankomst, vertrek, link Pagina Verblijf Boordkas Vrije plaatsen programma 2019.04.00.04.00 "Hollands Licht"- IJsselmeerhavens 420,- 155,-.05.00.05.00 Schilderen voorjaar Wadden 420,- 155,-.08.00.08.00 Schilderen zomer-Wadden 520,- 195,-.10.00. Ik ga heel graag nog een keer mee!


Sitemap