Met 40 korting blijven reizen na je afstuderen


met 40 korting blijven reizen na je afstuderen

worden opgenomen. Opgelet, dit is niet 30 dagen na je online registratie. Meer info, ik wil graag meer informatie omtrent deze promotie. Producten die niet meedoen in de actie zijn: 1) Andere producten dan de producten vermeld op de productpagina 2) Producten die zijn aangekocht buiten de promotieperiode ( tot en met ) 3) Producten gekocht via e-bay of kortingscode wijnvoordeel november 2019 via Amazon marktplaats 4) Producten gekocht bij een. Welke producten doen niet mee in de actie? Na registratie op /winterpromo of op /winterpromo ontvang je direct een bevestigingsbericht met je gegevens per e-mail. Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie. Voor zowel aankopen in een winkelpunt als aankopen via internet vragen wij een aankoopfactuur waar de naam van het product, de aankoopdatum en de naam van de leverancier duidelijk vermeld zijn.

met 40 korting blijven reizen na je afstuderen

Mode republiek kortingscode
Drogist.nl kortingsbon

Daarnaast kan Deelnemer bij aanschaf van het extra Actiemodel opnieuw aangeven voor welk voordeel hij wil kiezen: Cashback; of Canon-tegoed (hierbij geldt: wanneer het opgebouwde Canon-tegoed nog niet volledig is gebruikt, worden de twee Canon-tegoeden bij elkaar opgeteld.) Het Canon-tegoed kan voor meerdere aankopen gebruikt. Deelnemer ontvangt na registratie een bevestigingsemail van de registratie. Met betrekking tot de deelname aan de Actie, de gevolgen en de uitvoering daarvan, ziet de Deelnemer af van iedere rechtsvordering tegen partners, sponsoren en medewerkers die direct of indirect betrokken zijn bij Canon. Ik heb gemerkt dat Canon in andere waer waters aanbieding landen andere promoties voeren. Het spijt ons dat je buiten de actieperiode valt, maar we kunnen geen uitzondering maken op de data die in onze Actievoorwaarden vermeld staan. Deelnemende producten, spiegelreflexcamera cashback, canon-tegoed, eOS 1Dx Mark II 460,00 650,00, eOS 5D Mark IV 280,00 380,00. Voor zover van toepassing, is de hoogte van de Cashback of het Canon/tegoed in onderstaande tabel opgenomen. Tot wanneer kan ik mijn Canon-tegoed gebruiken? Zo ondersteunen we de lokale economie. Via de persoonlijke webpagina dient de Deelnemer de vervolgaankoop te registreren om het Canon-tegoed te claimen. Canon zal in dat geval een nieuwe bepaling vaststellen ter vervanging van de nietige/vernietigde bepaling, waarbij zoveel mogelijk de strekking van de nietige/vernietigde bepaling in acht zal worden genomen.

Canon behoudt zich het recht voor Deelnemers te diskwalificeren of te weigeren wanneer deze én van de Actievoorwaarden heeft overtreden, onvolledige of onjuiste informatie heeft opgegeven, wanneer de betreffende deelnemer de Actie probeert te manipuleren of desnoods zonder opgave van redenen. Wanneer wordt het cashbackbedrag uitbetaald? Je document mogen niet groter zijn dan 4Mb.


Sitemap