Korting ns kerstvakantie


korting ns kerstvakantie

was geldig tot en met en voor 14,95 te bestellen via de webshop. Met de trein reis je doorgaans in nog geen twee uur van Schiphol naar Antwerpen en ook naar Zaventem is het openbaar vervoer goed geregeld. Op deze pagina vindt u aanbiedingen van.a. Schoolreisjes, zakelijke en familiebijeenkomsten zijn op afspraak. Prijsbeleid Sawadee hanteert het principe van variabele prijzen bij al onze groepsreizen. Herfst: 1 september t/m Treinkaartjes bij Kruidvat, in juni 2018 bestelt u weer goedkope treinkaartjes bij Kruidvat. Zo informeren wij onze volgers al ruim 3 jaar van de laatste OV aanbiedingen, kortingsacties en mogelijkheden voor goedkope treinkaartjes. De groepskorting van de NS Groepsticket kan oplopen tot een ticketprijs van 4,93 per persoon per enkele reis bij groepen van 7 personen. Wees er bij en profiteer van de trein actie naar de Keukenhof! Een vliegtuig kan volgeboekt zijn, of een stoel is alleen nog in de duurdere klasse beschikbaar.

Vaste-klantenkorting Uiteraard zijn we hartstikke blij als je vaker met ons mee op reis gaat. De dagkaarten zijn geldig t/m 26 augustus 2018 en verkrijgbaar in winkels en via de webshop.

Geldig vanaf alle stations in Nederland. 24-uurs noodservice t mobile family korting In geval van nood kunnen thuisblijvers tijdens kantooruren bellen naar Sawadee op ons reguliere nummer. Bekijk acties: /Treinpakkers NS Groepsticket (Enkele reis en Retour) Wilt u met groepskorting in de trein? Bestel dan de 2-persoons Weekenddagkaart, want voor slechts 32 ( 16 per persoon) reist u een hele zaterdag of zondag onbeperkt met de trein. Te verzilveren en geldig t/m Ideaal te combineren met een stedentrip binnen Nederland, een transfer naar het vliegveld of een bezoek aan familie/vrienden. 6 juli t/m zon. Reistijd) 2 Vanaf bushalte Asperen, halte brandweer is het nog 1,5 km prachtig wandelen over de Lingedijk (zie kaartje). Meer informatie vind u.

korting ns kerstvakantie

Adobe met korting, Mosaqua gulpen korting,


Sitemap