Korting pathe met cjp


korting pathe met cjp

we je wel gewoon dat je bij de grootste filmketen van Nederland terecht kunt voor alle films die je je maar kunt bedenken; van mega obscuur tot Scary Movie-achtige producties. Download dan de CJP app en daar vind je de Pathé Thuis code die je kunt gebruiken. Donderdag kondigden zowel de bioscoopketen als CJP aan dat er een exclusieve samenwerking komt. Een studentenpas gaf korting op werkdagen tot vrijdag.00 uur.

7 jaar geleden, archief, een filmpje met korting pakken bij Pathé? Met de code kun je een gratis film kijken uit een selectie films. Als we hier alle vestigingen van Pathé zouden moeten benoemen, dan wordt dit stukje ongeveer net zo lang als een gemiddeld artikel in de Vrij Nederland. CJP-pashouders dienen bij de ticketcontrole een geldige CJP-pas te laten zien.

korting pathe met cjp

Korting jesus christ superstar live imdb
Body en fit kortingscode november 2019
C&a 20 procent korting

Geldigheid, de code voor scholieren is geldig t/m en voor MBO studenten t/m 31 mei. De korting is alleen geldig van maandag tot en met donderdag op het standaardtarief. Voorwaarden: De Pathé CJP-korting en/of de Pathé Studentticket kunnen per Pathé bioscoop verschillen. Dat zit er vanaf februari alleen nog maar in voor CJP-pashouders. Officile website: Wil je naar de bioscoop, dan denk je aan Pathé! Check om teleurstelling te voorkomen bij jouw bioscoop wanneer de korting geldt. Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van. De geldigheid wordt bij het verstrekken van die code benoemt.

Kortingscode zalando fashionchick
Laagsteprijsgarantie com kortingsbon
Inkomstenbelasting korting zzp


Sitemap