Dagkaart aanbieding hema


dagkaart aanbieding hema

2018. Neem tijdens je reis zowel het uitgeprinte e-ticket als een geldig legitimatiebewijs mee. In tegenstelling tot een NS Dagkaart is het dus niet mogelijk om vrij te reizen door heel Nederland. Wanneer dit het geval is plaatsen wij de aanbieding op onze website. Eventuele werkzaamheden aan het spoor. Ga hiervoor naar de webshop van of klik hier. Ook in oktober 2018 is het weer tijd voor een treinkaartjes actie bij hema. Klik hier voor meer informatie,. Deze kan je ophalen bij een lokale hema met een versafdeling.

Dagkaart aanbieding hema
dagkaart aanbieding hema

Goedkope treinkaartjes: alle treinacties op een rij (v.a Hema treinkaartjes actie Alle Goedkope Treinkaartjes Februari 2019: AH, Kruidvat Goedkope treinkaartjes in februari 2019 Hema treinkaartjes: NS, dagkaart Dagretours

Woon je bijvoorbeeld in Groningen en wil je een dagje shoppen in Amsterdam, dan geef je Groningen en Amsterdam Centraal aan als begin- en eindstation. Let op: het gaat hierbij om een voorbeeld. De korting is bij de treinkaartjes acties vaak hoger dan. Voor slechts 19,95 ontvang je niet alleen een NS Dagretour maar ook een hema-tompouce. Met deze cookies kunnen hema en met hema samenwerkende derden jouw internetgedrag binnen deze website volgen. Naast het NS Dagretour ontvang je ook een verse hema tompouce. Ideaal om het dagje uit mee af te trappen.


Sitemap