Kortingsbon hobbybeurs rijswijk


kortingsbon hobbybeurs rijswijk

Bezoekers kunnen tijdens de beurs hun stem uitbrengen, op dag twee wordt de winnaar/winnares bekend gemaakt, hij of zij ontvangt een leuke prijs. K is er een speciale attractie waar je records mee gaat zetten. Deze Under Armour kortingscode is exclusief te vinden op e-Kortingscode en per persoon uniek.

Vijf korting rituals adventskalender hoogtepunten Crea beurs. 18 december 2018, voor de komende editie van de Poppenhuizen, Poppen Miniaturenbeurs staat er een tentoonstelling van "Uw zelfgemaakte Poppenhuis" op de planning. Pak deze codek1l1, geldig t/m oktober 2018 20 korting op lokale deals met deze kortingscode Groupon. Schuif bij de diverse workshops om: Weer overzicht in je planner te krijgen door gebruik te maken van functionele stickers met de workshops van Dafs Notebook; Je brein op papier te zetten om een mealplanning op orde te krijgen bij de workshop van Planners Ladies;. Bezoek ook eens de beurs in Gorinchem of Venray! Daar is het creative café voor. Heb je geen inspiratie meer om het schilderij af te maken waar je je al een aantal dagen over hebt ontfermd? Vlaggenactie, er wordt meegedaan aan een vlaggenactie wereldrecordpoging.

Ga hier langs voor antwoord op al je vragen, laat je inspireren en maak je planner klaar voor de winter/Kerst tijdens de Make en Takes.
Kortingsbon hobbybeurs rijswijk, We hebben er nog een leuke standhouder bij op het activiteitenplein voor het Crea Weekend van 7, 8 9 september.
Crea Weekend Rijswijk De naam verraadt het al een beetje: het Crea Weekend Rijswijk is een beurs voor echte crea Bea's!
Deze driedaagse beurs staat helemaal in het teken van creatieve hobby's.
Op 7, 8 & 9 september is weer het Crea Weekend in De Broodfabriek in Rijswijk, en wij zijn erbij!


Sitemap