Thermen holiday schiedam recensies


thermen holiday schiedam recensies

niet hoor. Worden we dan verwijderd of worden onze etenswaren dan voor ons op een bordje netjes opgemaakt, krijgen we er mes en vork bij. Je wordt daar niet echt wijzer van. Je kunt ook al voor 16 euro een dagdeel. Met alle griezeligheid die er buiten de deur van de sauna heerst zouden deze surveillanten toch beter hun werk doen waar het echt nodig. Dit hoorde ik wel bij aankomst, of weg om 2 uur of 15 euro bijbetalen. Misschien dat het in de weekends anders is qua publiek maar nu liep alles naar wens. Gezellige sauna 8 Bezoekdatum: tum beoordeling: Reisgezelschap: met vrienden Super dag gehad met 2 vriendinnen. Beoordeling gegeven door Denise. Toen het eten: én serveerster voor een stuk of 15 tafels.

Thermen Holiday - Schiedamthermen holiday schiedam recensies

De faciliteiten zijn verder goed, loly was ook lekker maar wel een hele grote domper bij het afrekenen. Vrijdag en zaterdag.00 tot.00 uur. En ook een paar bubbelbaden verdwenen. Beoordeling gegeven door Thermen Holiday. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt.

Carolus thermen aken prijzen, Sauna schiedam korting optimel, Kortingsbonnen thermen barendrecht, Kortingsbon holiday green,


Sitemap