Hoe vraag ik inkomensafhankelijke combinatiekorting 2015 aan


hoe vraag ik inkomensafhankelijke combinatiekorting 2015 aan

komt te berekenen, en van de over uw inkomen te betalen belasting af te trekken. Voor mensen die een kind onder de 18 jaar verzorgen, geldt dat het AOW 90 van het minimumloon* betreft. Wat valt er precies onder belastbaar inkomen?, vraagt u zich misschien. Ook als een land lid is van de Europese Economische Ruimte (EER) of onderdeel uit maakt van het Koninkrijk der Nederlanden (Nederland, Aruba, Curaçao en Sint Maarten, Bonaire, Sint Eustatius en Saba geldt hetzelfde.hoe vraag ik inkomensafhankelijke combinatiekorting 2015 aan

Staat je vraag er niet tussen? Heb je een vraag die niet in onderstaande lijst staat? We beantwoorden hem graag. Geef je vraag aan ons door.

Dat betekent dat er wijzigingen toegepast zullen worden betreffende uw AOW en dat van uw partner. De belastbare inkomsten uit eigen woning. Maar er zijn evenzo een tal van uitzonderingen. Dit is op papier gezet in een wetsvoorstel, dat op is ingediend bij de Tweede Kamer. Schijf, belastbaar inkomen, percentage 1 t/m 19.645 19,1 2, vanaf 19.555 24,1 3, vanaf 33.991 42 4, vanaf 55.992 en hoger. 1.300 (bruto) per maand aan inkomsten ontvangt, dan krijgt u geen toeslag. Meer informatie over het actuele minimumloon 2017. De algemene heffingskorting, alleenstaandeouderkorting, de inkomensafhankelijke combinatiekorting, de ouderenkorting, de alleenstaandeouderenkorting en/of de Tijdelijke heffingskortingen voor vroeggepensioneerden. Wél is deze korting geldend. Nogmaals, de partnertoeslag geldt alleen voor partners die nog gén AOW-uitkering ontvangen en het toekomstig voortbestaan van deze toeslag is zeer onzeker.


Sitemap