Nmbs korting gezinsbond


nmbs korting gezinsbond

: 02/ (nmbs) of 02/ (ombudsman). Kortingskaart nmbs, als je 3 of meer kinderen hebt, dan kan je als ouder levenslang korting krijgen op al je verplaatsingen met de nmbs. De afdeling verzorgt de administratieve tussenkomst om de kortingskaart te bekomen. PDF online editeren, grote Gezinnen, met de kortingskaart grote gezinnen krijg je een korting van 50 voor jou en je kinderen. Gratis vervoer op vertoon van de kortingskaart, zonder beperking op het gebied van het tijdstip van reizen en zonder begeleiding.

De kortingskaart is dan ook enkel geldig met validering. Nmbs van 0 tot en met 11 jaar. Je kan de spaarkorting enkel krijgen bij aankoop bij vrijwilligers van de Gezinsbond. Het aanmaken van een duplicaat van de reductiekaart kost 2 euro.

Kortingscode sky park zuid afrika, Kortingscode corendon forum,

Gelieve bij de aanvraag uw lidkaart mee te brengen, evenals het trouwboekje of de gezinssamenstelling indien u de eerste keer bij ons de aanvraag doet, en tenslotte medigros kortingscode een aan uzelf gerichte en gefrankeerde omslag voor het terugsturen van de kaarten. Je moet altijd je kortingskaart kunnen tonen aan de treinbegeleider. Zo reis jij en je hele gezin voordeliger met de trein. Een lijnkaart is een tienrittenkaart. Kinderen van 6 tot 12 jaar reizen gratis op vertoon van hun kortingskaart.

Kortingscode wijnvoordeel november 2019
Leapp kortingscode
Ouwehands dierenpark korting met air miles
Reizen met korting in juli en augustus


Sitemap