Van der valk restaurant utrecht


van der valk restaurant utrecht

bosrijke omgeving in het hart van Nederland, op fietsafstand van de stad Utrecht, bieden wij u 102 luxe hotelkamers, voorzien van alle gemakken. Bezoek Utrecht, erop uit in eigen land, een stad met een unieke dynamiek en het kloppende hart van Nederland. VIP Upgrade Arrangement aanbieding 1x overnachting in een Luxe kamer met whirlpool en rainshower, 1x uitgebreid ontbijtbuffet, late uitcheck. Meer informatie, de perfecte locatie voor ieder evenement, originele en exclusieve evenementen op een inspirerende locatie. TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites.van der valk restaurant utrecht

Eerlijk, gezond en vooral lekker eten! U vindt bij ons verschillende mogelijkheden om in een ontspannen sfeer. Diner À-la-carte Lunchkaart Live Cooking. Met 185 ruime hotelkamers en suites, 23 multifunctionele zalen, Skybar, restaurant, zwembad en wellness beschikt, van der Valk, hotel. Restaurant V (alk) is een verwijzing naar het familiebedrijf en de bijbehorende rijke geschiedenis.

Wellness met een view, neem een verfrissende duik in het zwembad, gelegen op de 20e etage van het hotel. Zeer goed bereikbaar door de nabijheid van de A27 en A28. Met maar liefst 22 zalen en een exclusieve Sky Lounge biedt Van der Valk Hotel Utrecht u volop mogelijkheden voor een event dat een blijvende indruk achter laat. 2019 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden. Wij bedanken ze voor 40 prachtige jaren in De Biltsche Hoek! Een romantisch weekendje weg of even een nachtje ontspannen met elkaar. Van kleine tot grote groepen, van een eendaags tot meerdaags congres. Meer informatie, genieten in luxe Comfort. Cookietoestemming * TripAdvisor LLC is geen boekingsagentschap en onze dienstverlening aan de gebruikers van deze site is kosteloos. Direct le creuset braadpan aanbieding aan de A27, zeer centraal gelegen! 32 all season Én locatie voor alle gelegenheden, wij bieden u alle kwaliteit en flexibiliteit om uw boardmeeting of vergadering tot een succes te maken!

Waar het familiebedrijf intussen behoorlijk is uitgebreid. Geniet van een overheerlijk en culinair diner in ons sfeer- en stijlvolle restaurant. Koude voorgerechten, Warme voorgerechten, Vleesgerechten, Visgerechten.


Sitemap